ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

CULTURE

/

Ο Χρήστος Θηβαίος στην Ακράτα την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ο Χρήστος Θηβαίος στην Ακράτα την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Άλλη μια μεγάλη συναυλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το πολιτιστικό καλοκαίρι του γειτονικού Δήμου Αιγιαλείας, έρχεται στην πλατεία της Ακράτας με τον ερμηνευτή Χρήστο Θηβαίο την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 στις 21:30 το βράδυ.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος, ένας μουσικός καλλιτέχνης σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική καθώς και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του, ανάμεσα τους και ο Πατρινός τραγουδοποιός και συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος.

Ταυτόχρονα παρουσιάζει και τα νέα τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά του που κυκλοφόρησε τον περασμένο χειμώνα, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».

Ο Χρήστος Θηβαίος με τους συνεργάτες του, υπόσχονται μία αξέχαστη που θα συγκινήσει όσο και διασκεδάσει το κοινό, με τα δικά του σπουδαία τραγούδια, όπως το «Ημερολόγιο» και τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς, όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιώργο Ανδρέου, τον Βασίλη Δημητρίου κ.α.

Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. – Αντιδημαρχία Αιγείρας – Ακράτας – Τοπική Κοινότητα Ακράτας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχόλια

Culture