Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Την Παρασκευή στην Αρχαία Ολυμπία οι Νταλάρας, Μαχαιρίτσας - Πιθανόν και στην Πάτρα το Σεπτέμβριο

Την Παρασκευή στην Αρχαία Ολυμπία οι Ντα...

Μία πολύ ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική συνύπραξη

Είναι από τις φετινές συνεργασίες που έχουν σχολιαστεί θετικά. Ο λόγος για δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες σε μία μοναδική μουσική συνύπαρξη, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που πριν χρόνια είχαν ερμηνεύσει το εμβληματικό πλέον κομμάτι «Διδυμότειχο μπλουζ».

Το φετινό καλοκαίρι περιοδεύουν παρέα και μάλιστα την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 στις 21.30 θα τραγουδήσουν στο θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία ενώ στις 17/8 θα βρεθούν στο αρχαίο θέατρο Δίου στο Δίον στην Πιερία. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, είναι πιθανό οι δύο καλλιτέχνες να έρθουν μέσα στο Σεπτέμβριο για συναυλία και στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, αφού ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη με συναυλίες που ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο  ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας περιοδεύουν το καλοκαίρι με ένα πρόγραμμα που «αγκαλιάζει» το σύνολο σχεδόν της δισκογραφίας τους των τελευταίων δεκαετιών.

Αφορμή για τη συνάντησή τους και στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις είναι οι κοινές τους ερμηνείες που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό ώστε γίνονται η ραχοκοκαλιά ενός προγράμματος που περιλαμβάνει τα καινούργια τους τραγούδια αλλά και αξέχαστες προσωπικές επιτυχίες τους.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές συναντήθηκαν για 1η φορά περισσότερες από τρεις δεκαετίες πριν, με τα τραγούδια «Ο ουρανός βρέχει αρκούδες» και «Σκόνη». Τα χρόνια κύλησαν και η καλλιτεχνική συνεργασία έγινε αληθινή φιλία κι έφερε κι άλλες μεγάλες επιτυχίες («Διδυμότειχο Blues», «Ο Παλιός Στρατιώτης»).

Το παρόν τους βρίσκει μαζί να συνεχίζουν να αφήνουν ένα κοινό χνάρι στο  ελληνικό τραγούδι, πλάι στο ήδη μοναδικό αποτύπωμα του καθενός που σφραγίζει την ελληνική δισκογραφία, όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου.

Συμμετέχουν η ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου στο τραγούδι και στο ακορντεόν και ο Ιταλός δεξιοτέχνης της κιθάρας Steve Tesser.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture