Η ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση
Δεν σταμάτησαν στιγμή να γελούν οι θεατές που γέμισαν για μια ακόμα φορά το θεατράκι «Γραμμές ΤέΧνης» στην οδό Μαιζώνος.
Ο «Πρότυπος οίκος ανοχής», το θεατρικό έργο του Χάρη Ρώμα χάρισε απλόχερα το γέλιο στους θεατές.
Πρόκειται για μια κωμωδία ηθών, με πολλές παρεξηγήσεις, που πολλές φορές παραπέμπει σε φαρσοκωμωδία του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Βοηθούν ασφαλώς σε αυτό, τόσο το σενάριο, όσο και η ερμηνείες των ηθοποιών.
Για παράδειγμα ο Λεωνίδας Ευφραιμίδης είναι βγαλμένος από τις καλύτερες στιγμές του αξέχαστου Χρήστου Ευθυμίου.
Η Ελένη Σαρακίνη ακροβατεί επιτυχώς στις δύσκολες απαιτήσεις του ρόλου, ενώ δεν υπάρχει καλύτερη πιεστική σύζυγος από την Μαρία Γεωργακοπούλου. Τους δίδυμους αδελφούς Λαχανά, αμφότεροι με πολύ ευάλωτες στιγμές στο σεξ, υποδύεται ο Κωνσταντίνος Γκότσης, ενώ στους ρόλους του νεαρού ζεύγος των φοιτητών από την Ιταλία, βρίσκουμε την Ελεονόρα Κασιμάτη και τον Κωνσταντίνο Καμινάρη.
Η παράσταση, που χαροποίησε τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα, θα παίζεται μέχρι 20 Μαΐου.
Οι συντελεστές της επιτυχίας
Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Art_emis
Σκηνογραφία-κατασκευή σκηνικών: Ασημάκης Στρατογιάννης
Κοστούμια:Ειρήνη Πανουτσοπούλου
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος
Επιμέλεια μουσικής: Art_emis



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








