Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός επί ώρες κάτω από το τρακτέρ του ο 44χρονος Παναγιώτης Τσαρούχης στο Άνω Διακοπτό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Νεκρός επί ώρες κάτω από το τρακτέρ του ...

Χθες το απόγευμα

Σοκ όχι μόνο στην τοπική κοινωνία του Άνω Διακοπτού αλλά και σε ολόκληρη την Αχαϊα προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 44χρονου Παναγιώτη Τσαρούχη που εγκλωβίστηκε κάτω από το τρακτέρ του χθες το απόγευμα και παρέμενε επί ώρες νεκρός στο σημειο.

Ο 44χρονος πατέρας δυο παιδιών γεννήθηκε (1974), μεγάλωσε και έμενε μόνιμα στο Άνω Διακοπτό.Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Διακοπτού. Ο Παναγιώτης ήταν αγρότης και ασχολείτοκυρίως με την καλλιέργεια αμπελιών, σταφίδων και ελιών.

Ήτα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών Αιγίου (Π.Ε.Σ.)και διετέλεσε Τοπικός Σύμβουλος στο Άνω Διακοπτό.

Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του νυν περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Την βαθιά του θλίψη για τον τραγικό θάνατο του Παναγιώτη Τσαρούχη, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα σε μήνυμά του ο κ. Κατσιφάρας ανέφερε:

«Μας γεμίζει με οδύνη η απώλεια του Παναγιώτη Τσαρούχη, ενός αγωνιστή της ζωής, ενός νέου αγρότη, που καθημερινά πάλευε να καλλιεργήσει την γη του και να ζήσει την οικογένειά του.

Ενός δημοκρατικού πολίτη, που συμπαρατάχθηκε μαζί μας στις περιφερειακές εκλογές του 2014, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό μας «Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Ενός ανθρώπου με βαθιές κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες, με ενεργό συμμετοχή στα κοινά. Με μεγάλο αγωνιστικό παρελθόν ως αγροτοσυνδικαλιστής και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά του για την μεγάλη τους απώλεια, αλλά να θυμούνται πάντα πως ο Παναγιώτης Τσαρούχης , παρά το τόσο γρήγορο πέρασμά του από την ζωή, άφησε βαθιά το στίγμα του στην τοπική κοινωνία».

Τη θλίψη του για την απώλεια του Π. Τσαρούχη εξέφρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλος.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλου για την απώλεια του Παναγιώτη Τσαρούχη

 

 

Πρώτη ενημέρωση 8.00πμ

Τραγωδία χθες βράδυ στο Άνω Διακοπτό. 40χρονος καταπλακώθηκε από γεωργικό ερπυστριοφόρο όχημα και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο 40χρονος, την ώρα που πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες στα κτήματά του στο Άνω Διακοπτό, κοντά στο οινοποιείο "Τετράμυθος", καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, άφησε εκεί την τελευταία του πνοή και μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, παρέμεινε νεκρός για αρκετές ώρες εκεί.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου με δύο οχήματα, Αστυνομία Αιγίου και Ασθενοφόρα απο Καλάβρυτα και ΑίγιοΟ 40χρονος Παν.Τσ. ήταν κάτοικος Αιγίου, παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Βρισκόταν συνέχεια στο χωριό του το Άνω Διακοπτό όπου και διατηρούσε καλλιέργειες, ενω με το ίδιο μηχάνημα βοηθούσε τους εκχιονισμούς τον χειμώνα στην Πούντας - Καλαβρύτων.Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου 40χρονου που βρέθηκαν αμέσως στο σημείο και η τραγωδία κορυφώθηκε οταν λίγο πριν μπει η σορός του στο ασθενοφόρο έφτασε η σύζυγος του.

Οι φωτογραφίες είναι του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο σημείο της τραγωδίας και λίγο πριν ανασύρουν τον άτυχο 40χρονο

Η ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο συμβάν:
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για δυστύχημα με θανάσιμο  τραυματισμό 44χρονου ημεδαπού, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στο Διακοπτό Αιγίου.

Ειδικότερα, ο 44χρονος ενώ οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο ελκυστήρας ανετράπη και ο παθόντας εγκλωβίστηκε  από κάτω του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις