Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ολόφρεσκα χταπόδια απλωμένα στο σύρμα σε ουζερί της Πάτρας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ολόφρεσκα χταπόδια απλωμένα στο σύρμα σε...

Κοντά στο ναό της Παντάνασσας

Την Μεγάλη Εβδομάδα εντείνεται η νηστεία με αποκορύφωμα την θλιβερή ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής και της αποκαθήλωσης του σώματος του Ιησού και της περιφοράς του Επιταφίου. Την ίδια ώρα σε γνωστά στέκια τα νηστίσιμα εδέσματα έχουν την τιμητική τους.

Περνώντας μεσημεράκι της Μ. Τρίτης 3 Απριλίου 2018 λίγο πιο πέρα από το ναό της Παντάνασσας και το κτίριο της αρχαιολογικής υπηρεσίας, είδαμε μία ωραία εικόνα που παρέπεμπε και σε…καλοκαιρινή διαφήμιση.

Απλωμένα σε σύρμα ήσαν ολόφρεσκα χταπόδια λίγο πριν ετοιμαστούν για νηστίσιμοι μεζέδες συνοδεία ούζου ή μπύρας ή και κρασιού. Ψαρεμένα στον Πατραικό κόλπο, τα χταπόδια εν κοινή θέα ήταν μία ωραία ανοιξιάτικη εικόνα έξω από το ουζερί με την οικοδέσποινα βλέποντας μας να τα απαθανατίζουμε, να σπεύδει να μας πει ότι μαγειρεμένα θα είναι ακόμη καλύτερα και πιο νόστιμα τα χταποδάκια!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight