Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Επιστημονική Ημερίδα για τον αυτισμό

Πάτρα: Επιστημονική Ημερίδα για τον αυτισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Αυτισμού

Μία Επιστημονική Ημερίδα με επίκεντρο την διαταραχή του αυτισμού, με τίτλο «Αυτισμός: Διάγνωση και Αντιμετώπιση. Εκπαίδευση για την Κοινωνική Ένταξη» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στις 17.00–20.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» (Astir Patras Hotel) στην Αγ. Ανδρέου και Αράτου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Αυτισμού.

Στην Ημερίδα, θα συμμετάσχουν και θα κάνουν εισηγήσεις μερικοί από τους καλύτερους επιστήμονες και επαγγελματίες, αλλά και γονείς που θα εξιστορήσουν την εμπειρία τους για τις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος.

Διοργανωτές της Επιστημονικής Ημερίδας είναι οι εξής:

·Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Αχαΐας (ΕΨΥΕΠΕΑ).

·Τμήμα Λογοθεραπείας ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, είναι «κατανόηση, αποδοχή, αγάπη, επικοινωνία».

*Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Ηλίας Παπαθανασίου, καθηγητής του τμήματος λογοθεραπείας ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος με θέμα "χτίζοντας καθημερινές δεξιότητας επικοινωνίας στον αυτισμό", ο Θωμάς Γκορίλας, πρόεδρος του ΔΣ της ΕΨΥΕΠΕΑ που θα αναφερθεί στο τι ζητούν οι γονείς από τους επαγγελματίες καθώς και στη "συνεργασία – σύγκλιση οικογένειας και επαγγελματιών για την αντιμετώπιση του αυτισμού", κ.α.

Στο ξεκίνημα της Ημερίδας έχουν προσκληθεί ν' απευθύνουν χαιρετισμό, ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being