Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Πατρινοί σοκολατορίχτες πήγαν στο «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι Πατρινοί σοκολατορίχτες πήγαν στο «Ha...

Επίσης εμφανίστηκαν και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Αντιπροσωπεία των Πατρινών σοκολατοριχτών ταξίδεψε την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα και πραγματοποίησε δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις. Όπως ήδη γράψαμε, εμφανίστηκαν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 όπου μοίρασαν στον αέρα σοκολάτες και γλύκαναν τους παρευρισκόμενους (τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής Μπάγια Αντωνοπούλου και Ντίνο Σιωμόπουλο) διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το Πατρινό καρναβάλι, οι εκδηλώσεις του οποίου κορυφώνονται το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου 2018.

Οι σοκολατορίχτες με επικεφαλής τον Περικλή Δημητρόπουλο έκαναν εμφάνιση μαζί και με τα πανέρια τους γεμάτα σοκολάτα και στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha όπου και εδώ διαφήμισαν το έθιμο του Σοκολατοπόλεμου που καλά κρατεί στην Πατρινή αποκριά. Κι εδώ οι Πατρινοί σοκολατορίχτες γλύκαναν τόσο τους συμπαρουσιαστές και συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Κώστα Φραγκολιά, Τίνα Μεσσαροπούλου, Δημήτρη Παπανώτα και Χρήστο Βαρθαλίτη όσο και τους τηλεθεατές.

Οι σοκολατορίχτες θα κόψουν την καρναβαλόπιτα τους το Σάββατο 10/2 στην Αγορά Αργύρη, στην Πάτρα στις 12.30 το μεσημέρι.

Τα σωματεία σοκολατοριχτών στην Πάτρα είναι τα: «ΣΟΚΟΛΑΤΟΡΙΧΤΕΣ», «ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΧΙΕΣ», ΣΟΚΟΛΑΤΟΔΡΟΜΙΕΣ», «ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΝΙΕΣ» & «ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΑΙΚΤΕΣ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight