Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Άννη Ονουφρίου και Σοφία Καμαγιάννη live με «Όσα η στιγμή θα φέρει…»

Οι Άννη Ονουφρίου και Σοφία Καμαγιάννη l...

Την Παρασκευή 12/1/2018 στην Αθήνα

To επιτυχημένο ντουέτο της ερμηνεύτριας Άννης Ονουφρίου με τη συνθέτρια και πιανίστα Σοφία Καμαγιάννη, συνεχίζει τις εμφανίσεις του με μια νέα, ιδιαίτερη συναυλία.

Οι μουσικές, και όχι μόνο, διαθέσεις του κοινού θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αφού αυτές είναι που θα καθορίσουν την εξέλιξη της βραδιάς!

Με δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη λίστα τραγουδιών, πολυποίκιλων στο μουσικό ύφος, πολλά από τα οποία έχουν ερμηνεύσει και παρουσιάσει κατά καιρούς οι δύο καλλιτέχνιδες στη μακροχρόνια συνεργασία τους, το πρόγραμμα θα χτιστεί αυτοσχεδιαστικά και συνεργατικά με το κοινό.

«Όσα η στιγμή θα φέρει…», ο τίτλος της παράστασης, χωρίς περιορισμούς, με χαλαρή διάθεση αλλά και με γνώμονα τη συν-κίνηση, την επικοινωνία και το μοίρασμα των συναισθημάτων και των αισθήσεων, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η Άννη Ονουφρίου – τραγούδι, εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ασχολείται και με το τραγούδι έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την αισθαντικότητα της ερμηνείας της και την ωραία φωνή της.

Όσο για τη Σοφία Καμαγιάννη – πιάνο, φωνή, έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρών.

Η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 21:30, στην Αθήνα, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια, στην οδό Σπάρτης 14, στην Πλατεία Αμερικής.

Είσοδος: 10 €.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: στο τηλ. 210-8673655 και στο email: [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture