Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κορη της Μαριάννας Σταματιάδου, Νάνσυ Χριστοπούλου από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έως τη..."Τζαμάικα"

Η κορη της Μαριάννας Σταματιάδου, Νάνσυ ...

Παίζει στο έργο "Fuente Ovejuna" και εμφανίζεται κ στο φιλμ του Α. Μορφονιού

Η Νάνσυ Χριστοπούλου είναι κόρη της ιατρού παθολόγου - διαιτολόγου Μαριάννας Σταματιάδου και έχει τελειώσει τη σχολή δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Η ταλαντούχα Νάνσυ Χριστοπούλου πραγματοποιεί με επιτυχία τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα που είναι αξιοπρόσεκτα.

Την περσινή θεατρική σαιζόν έπαιξε στην παράσταση της παιδικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου που είχε σκηνοθετήσει ο Περικλής Βασιλόπουλος και παρουσιάστηκε στο Δημοτικό θέατρο «Απόλλων» ενώ φέτος συμμετέχει στην κεντρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Fuente Ovejuna, Η πηγή των αμνών» του Ισπανού δραματουργού Λόπε Ντε Βέγκα που έχει σκηνοθετήσει ο Σταύρος Τσακίρης, ο οποίος ως γνωστόν ψηφίστηκε και επιλέχθηκε από τα μέλη του ΔΣ του θεάτρου ως ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ της Αχαικής πρωτεύουσας.

Συνάμα η ανήσυχη καλλιτεχνικά Νάνσυ Χριστοπούλου έκανε και μία σύντομη εμφάνιση σε μία σκηνή, αυτή του μπαρ στη νέα αξιόλογη και συγκινητική ταινία «Τζαμάικα» που έχει σκηνοθετήσει ο Ανδρέας Μορφονιός και πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Παπαδόπουλος και Φάνης Μουρατίδης στους ρόλους δύο αποξενωμένων αδελφών που ξανασμίγουν μετά την κηδεία της αγαπημένης τους μητέρας και υπό το βάρος προσωπικών προβλημάτων αναζητώντας το χαμένο δέσιμο της παιδικής τους ηλικίας.

Η Μαριάννα Σταματιάδου μάλιστα ως καλή μαμά φρόντισε να σπεύσει να δει την ταινία «Τζαμάικα» την άλλη μέρα των Χριστουγέννων στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε και την είδαμε να φεύγει συγκινημένη και χαρούμενη από την ωραία ταινία.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight