Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Βασίλης Λαδάς έχει έτοιμο ένα νέο 100σέλιδο βιβλίο με τίτλο "Στα χρόνια του Αβραάμ"

Ο Βασίλης Λαδάς έχει έτοιμο ένα νέο 100σ...
Μαρτάτος Tάκης

Μιλά για το σινεμά και τα 40 χρόνια της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας

Ο Πατρινός νομικός και συγγραφέας Βασίλης Λαδάς έχει έτοιμο, όπως μάθαμε ένα κείμενο εκατό περίπου σελίδων που θα κυκλοφορήσει σε μία επιμελημένη έκδοση μέχρι τις φετινές εορτές των Χριστουγέννων με τον ωραίο και αινιγματικό τίτλο «Στα χρόνια του Αβραάμ».

Όχι δεν πρόκειται για ένα θρησκευτικού ή φιλοσοφικού θέματος και αναζήτησης βιβλίου αλλά για ένα αφήγημα που έχει να κάνει με το σινεμά που ο Βασίλης Λαδάς ξέρει και αγαπά πολύ. Όπως ο ίδιος μας είπε εν τάχει συναντώντας τον στην οδό Κορίνθου το βράδυ της εορτής του Αγ. Ανδρέα, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας επιχειρεί μία περιγραφή τόσο ξεχωριστών στιγμών και δη σινεφίλ της Λέσχης όλη αυτή τη περίοδο αλλά κάνει και τις δικές του κινηματογραφικές θεωρήσεις μιλώντας και γράφοντας για το υπέροχο ταξίδι της 7ης τέχνης και τους δημιουργούς της. Το βιβλίο απ’ όσο καταλάβαμε, θα βγει και με την φροντίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης από Πατρινό εκδοτικό οίκο. Περισσότερα σε άλλη ανάρτηση.

Παράλληλα ο πάντα δημιουργικός Βασίλης Λαδάς που μάλιστα προ 3 ετών τιμήθηκε και με τη σημαντική διάκριση, το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας για το βιβλίο του «Παιχνίδια Κρίκετ» των εκδόσεων Γαβριηλίδη, γράφει αυτό το διάστημα το νέο του μυθιστόρημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture