Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Χαρούμενη ατμόσφαιρα στην παρουσίαση του βιβλίου του Πασχάλη Τσαρούχα στην Πάτρα

Χαρούμενη ατμόσφαιρα στην παρουσίαση του...

Στο ξενοδοχείο "Αστηρ"

Χαρούμενη ατμόσφαιρα, κέφι και συζήτηση που άναψε φωτιές χθες στον ΑΣΤΕΡΑ, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Πασχάλη Τσαρούχα «Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο PARIS-DAKAR» όπου εξελίχτηκε σε τωκ σώου, με πρωτότυπες  απόψεις και απορίες εκ μέρους του κοινού, υπό τον συντονισμό της Νατάσας Ράγιου.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε με τρυφερότητα για τον μικρό ήρωα του βιβλίου του αλλά αναφέρθηκε με σκληρά λόγια και στην ζοφερή πραγματικότητα στους ελληνικούς δρόμους, την οδική ασφάλεια και σε μια κοινωνία που είναι εχθρική προς τους μοτοσικλετιστές.

Μικροί και μεγάλοι, οι περισσότεροι λάτρεις της μοτοσικλέτας, για δυόμισι ώρες παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις περιπέτειες του Μπίλη Καντίλη, τις εκ βαθέων  εξομολογήσεις του Πασχάλη, που έχει αφιερώσει το βιβλίο στο γιο του Αχιλλέα αλλά και την ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ: των ακροατών, των εκπρόσωπων  της Τροχαίας Πατρών, του διοικητή  Νίκου Ιωαννίδη και των αξιωματικών  Νιάρου Σπύρου (επί κεφαλής της ΟΕΠΤΑ) και Νίκου Τζουανόπουλου (προϊστάμενου ομάδας Δικυκλιστών Τροχαίας) οι οποίοι μίλησαν έξω απ τα δόντια και εκτός πρωτοκόλλου και μελών της Αχαϊκής Λέσχης  Μοτοσικλέτας, με προεξάρχοντα  τον Αντώνη Γεωργακόπουλο.

Ειπώθηκαν μεγάλες αλήθειες για το ρόλο  και τη συμπεριφορά των αστυνομικών της Τροχαίας, καθώς  και των ασφαλιστικών εταιριών, για   την αδιαφορία του κράτους, τις ευθύνες των γονιών, τα  τροχαία ατυχήματα και τις  αιτίες τους, τη χρήση του  κράνους ενώ ακουστήκαν αιτήματα και προτάσεις από τους μοτοσικλετιστές.

Άρης  Καθρέπτας (διοικητής Ναυτικής  Διοίκησης Ιονίου), Κώστας Χριστόπουλος, Πλάτων Μαρλαφέκας (από τους μεγάλους χορηγούς του βιβλίου), Σπύρος Πολίτης, Βάσω Καράβολα, Ανδρέας Μαζαράκης, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, Αλεξάνδρα Τζουβάρα, Μαρίζα Καπετανάκη κ.α. ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πασχάλης υπέγραψε τα βιβλία στους μικρούς και μεγάλους φίλους τους ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το βιβλιοπωλείο «Πολύεδρο» που στήριξε  αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture