Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Σάββατο το βράδυ στο Ευπάλιο live ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Το Σάββατο το βράδυ στο Ευπάλιο live ο Β...

Στα «Κτίρια» στην Αγ. Παρασκευή, στις 21.30

Όλα είναι έτοιμα και «όλα θα είναι για εμάς» στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού για την περιοχή της Δωρίδας. Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 στις 21:30 το βράδυ, η «καρδιά» της Δωρίδας και όχι μόνο θα χτυπά στα «Κτίρια» στην Αγ. Παρασκευή στο Ευπάλιο, στον γειτονικό νομό Αιτωλοακαρνανίας.

To Radical 2017, ανοίγει τις πύλες του «Από τη Δωρίδα & για όλο τον κόσμο» και σας περιμένει να τραγουδήσουμε μαζί, όπως αναφέρει το npress.gr.

Οι πόρτες στα «Κτίρια» θα ανοίξουν στις 20:30, ενώ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 21:30 με τη μελωδική φωνή του Ανδρέα Καλαντζή από τη Ναύπακτο και τους Θανάση Κατσουλιέρη & Μάρω Λιάπη από την Ιτέα της Φωκίδας.

Την σκυτάλη θα παραλάβει ο διαχρονικός ροκ ερμηνευτής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, τραγουδώντας μαζί με το κοινό με επιλεγμένα τραγούδια από την 40χρονη πορεία του, ενώ ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ακούσει πρώτος και τα καινούργια τραγούδια του Βασίλη Παπακωσταντίνου, από τα οποία προήλθε και η φιλοσοφία της συναυλίας «Όλα είναι για εμάς».

Η βραδιά προβλέπεται να είναι μεγάλη καθώς μετά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου το κοινό θα απολαύσει και μια μπάντα νέων παιδιών, τους HardCore Band από το Ευπάλιο.

Τέλος όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου, στις 5 Αυγούστου τραγουδάμε radically με ένα κινηματικό σύνθημα «Δικαίωμα στο Νερό μας», για έναν κοινωνικό σκοπό «την ενίσχυση της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης στη Δωρίδα» και με την πολύτιμη παρέα & συμμετοχή των Φίλων Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου (ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε) και των δεκάδων μοτοσυκλετών που θα επισκεφθούν το Ευπάλιο για τη συναυλία.

Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture