Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τσακώθηκε με τη μάνα του και της έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο-Συνελήφθη ο νεαρός μπουρλοτιέρης στην Πάτρα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τσακώθηκε με τη μάνα του και της έβαλε φ...

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ένας οικογενειακός καβγάς βρίσκεται πίσω από τη φωτιά σε τρία αυτοκίνητα χθες νωρίς το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Νόρμαν και Κωνσταντινουπόλεως. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο νεαρός, μόλις 18 ετών,(γεννηθείς το 1999, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει τα 18) είχε καβγαδίσει με τη μητέρα του και γενικά η κατάσταση στην οποία βρισκόταν λόγω και άλλων παραγόντων, μόνο νηφάλια δεν ήταν.

Μετά τον καβγά, έβαλε φωτιά στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της μητέρας του, το οποίο καταστράφηκε, ενώ οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές  σε άλλα δύο παρακείμενα οχήματα.

Ο νεαρός συνελήφθη από την Άμεση Δράση Πατρών και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

"Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι προκάλεσε πυρκαγιά σε όχημα συγγενικού του προσώπου, έπειτα από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους στην οικία τους. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε ακόμα δύο οχήματα που βρίσκονταν κοντά στον τόπο του περιστατικού, ενώ δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές και άλλες ιδιοκτησίες".

*πρώτη ενημέρωση 8.48πμ

Σύμφωνα με πληροφορίες η αφορμή για τον καβγά αφορούσε χρήματα που ζήτησε από τη μητέρα του και αυτή δεν του έδωσε. Τότε πήγε στο αυτοκίνητο έσπασε τα τζάμια και αφού του έριξε εύφλεκτο υλικό, του έβαλε φωτιά.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ήταν αμεσότατη. Μέσα σε λίγα λεπτά ήταν στο συμβάν, ωστόσο η φωτιά είχε φουντώσει πολύ γρήγορα στο όχημα. Παρόλα αυτά οι πυροσβέστες απέτρεψαν τον κίνδυνο της επέκτασης σε σπίτια ή της πρόκλησης τραυματισμών.Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Κάηκαν τρία αυτοκίνητα– Προσήχθη άτομο που φέρεται να έβαλε τη φωτιά μετά από τσακωμό– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις