Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή Δίκη Τεμπών
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έφυγε από τη ζωή ο Μεσολογγίτης σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης

Έφυγε από τη ζωή ο Μεσολογγίτης σεναριογ...

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Στα 70 χρόνια του έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης, μετά από μάχη με τον καρκίνο, για την οποία είχε μιλήσει δημόσια το 2016. Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και μίλησε για το πρόβλημα υγείας του.

«Πήγα για ρευματοειδή αρθρίτιδα στα δάχτυλα και μου έκαναν ένα σωρό εξετάσεις για άλλα πράγματα. Ο γιατρός μου έδινε ένα 5% να έχω κάτι σοβαρό και τελικά είχα αυτό. Ήμουν στα Εφημερεύοντα και ο γιατρός ήταν μικρός και ό,τι είχε διαβάσει το εφάρμοζε. Μου είπε μια γιατρίνα πως είμαι πολύ τυχερός που έπεσα πάνω σε αυτόν που τα τσεκάριζε όλα. Όπως, επίσης, ήμουν τυχερός, γιατί με προειδοποίησε μια αρθρίτιδα. Τελικά το πρόβλημα το είχα στον πνεύμονα. (...) Ο γιατρός μού είπε πως αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα με τη χημειοθεραπεία. Με χτύπησε στην πλάτη και μου είπε πως είμαι ασφαλής».

 

Ο Λευτέρης Καπώνης γεννήθηκε στη Γουριά Μεσολογγίου το 1947. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης χωρίς να πάρει πτυχίο. Από το 1981 εργάστηκε ως σεναριογράφος στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σε σενάριά του βασίστηκαν τα σίριαλ Δίψα, Τελευταίοι Εγγονοί, Αφρικα, Παλίρροια, Τζιβαέρι, Το Φτερούγισμα του Γλάρου, Η Αγάπη της Γάτας,Και οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή κ.ά. Από τον Οργανισμό Λιβάνη κυκλοφορούν τα βιβλία του: Το Σημάδι του Έρωτα, Το Φτερούγισμα του Γλάρου, Παλίρροια, Τζιβαέρι.

 

Με πληροφορίες από www.lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight
444327
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Spotlight