Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποκαταστάθηκε η βλάβη που άφησε το κέντρο της Πάτρας χωρίς νερό

Αποκαταστάθηκε η βλάβη που άφησε το κέντ...

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της επιχείρησης

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έπειτα από προσπάθεια αρκετών ωρών, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ κατάφεραν να επιδιορθώσουν τη βλάβη που άφησε μεγάλο μέρος του κέντρου της Πάτρας χωρίς νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr λίγο μετά τις 9 μ.μ αναμένεται να επανέλθει η υδροδότηση στο κέντρο της πόλης χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Μεγάλη διακοπή νερού σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Πάτρας λόγω βλάβης στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Η διαρροή του νερού ήταν εσωτερική συνεπώς και αφανής με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο εντοπισμός και η επιδιόρθωση της.

Αυτή την ώρα  στο σημείο της βλάβης βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΥΑΠ με σκοπό να σταματήσουν άμεσα τη διαρροή και να επανέλθει κανονικά η υδροδότηση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέα Παπανικήτα, μας είπε ότι παρότι είχε εντοπιστεί η βλάβη από το νέο σύστημα εντοπισμού πιέσεων της υπηρεσίας, επειδή η διαρροή ήταν εσωτερική ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί.

Έπειτα από επικοινωνία που είχε με τους υπεύθυνους του συνεργείου ωστόσο μας διαβεβαίωσε ότι γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί η υδροδότηση εντός της μέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις