Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ισπανίδα σταρ Πενέλοπε Κρουζ θα μεταμορφωθεί σε Ντονατέλα Βερσάτσε για το «American Crime Story»

Η Ισπανίδα σταρ Πενέλοπε Κρουζ θα μεταμο...

Θα προβληθεί το 2018

Στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «American Crime Story», που θα ξετυλίξει την υπόθεση δολοφονίας του Τζιάνι Βερσάτσε (θα προηγηθεί η 2η σεζόν που θα έχει να κάνει με τον τυφώνα Κατρίνα), με την επιλογή του καστ ήδη να προχωράει με γοργούς ρυθμούς, θα παίξει η Ισπανίδα σταρ Πενέλοπε Κρουζ.

Όπως αναφέρει το σάιτ flix.gr, δεν προκαλεί, καμία έκπληξη το γεγονός ότι ο δημιουργός της σειράς, Ράιαν Μέρφι, κατάφερε να προσελκύσει ένα τόσο μεγάλο όνομα όσο η Πενέλοπε Κρούζ, καθώς ο πρώτος κύκλος της σειράς, «The People vs. O.J. Simpson: American Crime Story», που επικεντρωνόταν στην υπόθεση Ο. Τζέι Σίμπσον, στάθηκε μια από τις πιο πολυσυζητημένες και πολυβραβευμένες τηλεοπτικές σειρές της περσινής χρονιάς, αποζημιώνοντας το κοινό για τις χλιαρές τελευταίες σεζόν του «American Horror Story» ενώ το φετινό «Feud: Bette and Joan» μοιάζει ήδη ικανό να ακολουθήσει παρόμοιο δρόμο.

Η 3η σεζόν του «American Crime Story» θα προσπαθήσει να ρίξει φως στο μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του διάσημου και πολύ επιτυχημένου Ιταλού σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε, τον Ιούλιο του 1997, από τον Αμερικανό serial killer, Άντριου Φίλιπ Κιουνάναν, ο οποίος δολοφόνησε τουλάχιστον πέντε άτομα μέσα σε διάστημα τριών μηνών, πριν αυτοκτονήσει οκτώ μέρες αργότερα.

Τους δύο βασικούς ρόλους του Βερσάτσε και του Κιουνάναν θα αναλάβουν οι Έντγκαρ Ραμίρεζ και Ντάρεν Κρις ενώ η Πενέλοπε Κρουζ (η Πελαγία στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι»)  θα ερμηνεύσει την εκκεντρική αδελφή του διάσημου μόδιστρου. Κρίνοντας από την παντελή έλλειψη ομοιότητας, αναμένεται βαριά χρήση προσθετικού μακιγιάζ…

Τόσο ο δεύτερος όσο και ο τρίτος κύκλος του «American Crime Story» θα προβληθούν μέσα στο 2018.

Πηγή: flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture