Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πατρών
Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» εύχεται «Καλή Χρονιά, με υγεία» και προσκαλεί το κοινό στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πατρών (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα) στις 11:30 π.μ.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει φιλικά το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να μας ταξιδέψει για λίγο στη Χίο, αλλά και στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου. Επίσης, θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό με θέμα τη Χίο, ενώ δε θα λείψουν και τα πατρινά κεράσματα, όπως αναφέρει η πρόσκληση!
Ο Σύλλογος Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» ιδρύθηκε το έτος 2000 από Χιώτες της Αχαΐας, ώστε με εκδηλώσεις και δράσεις, οργανωμένα να γιορτάζουν και να τιμούν επετείους σχετικές με την Χίο, να διατηρούν τους δεσμούς τους με αυτήν, να προωθούν τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων αλλά και να γνωρίσουν την ιστορία της, τα δημιουργήματα των κατοίκων της, την πολιτιστική της παράδοση και να συνειδητοποιήσουν την ιστορική της εξέλιξη και συνέχεια.
*Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Χίων Νομού Αχαΐας «Η Αγία Μαρκέλλα» είναι ο Μιχάλης Κουκιάς.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










