Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απολαυστικός ο Τάκης Ζαχαράτος στην εμφάνιση του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Απολαυστικός ο Τάκης Ζαχαράτος στην εμφά...

Στις 31 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα η παράσταση όπου συνεργάζεται με τη Μαρινέλλα

Απολαυστικός για άλλη μία φορά ήταν ο Πατρινός σώουμαν και περφόρμερ Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2016 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

Ο ταλαντούχος μίμος και τραγουδιστής έκανε ένα σωρό επιτυχημένες μιμήσεις από την Ζωζώ Σαπουντζάκη, την Έλλη Στάη και την Άντζελα Δημητρίου μέχρι τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα σε ολιγόλεπτο βίντεο που είχε ετοιμάσει ειδικά για την εκπομπή της Ε. Μενεγάκη, εμφανίστηκε ως Τσίπρας να προτείνει στην Ελένη Μενεγάκη να ηγηθεί του Υπουργείου Αιγαίου.

Όπως αποκάλυψε και στην παράσταση του Παλλάς θα υπάρχουν "στιχομυθίες" με τον...Τσίπρα!

Μέσα από την εκπομπή ο Τάκης Ζαχαράτος που φορούσε ένα κομψό καρό σακάκι διαφήμισε και πρόβαλλε την πολυαναμενόμενη παράσταση που ετοιμάζει και θα εμφανιστεί μαζί με την σπουδαία Μαρινέλλα. Τίτλος της μουσικής παράστασης είναι «Στον καθρέφτη του Παλλάς» και η πρώτη παράσταση που θα συνδυαστεί και με ρεβεγιόν στο χώρο του City Link, στην στοά του Παλλάς, στην Βουκουρεστίου, θα δοθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016.

Όπως είπε ο Τάκης Ζαχαράτος, ένα μεγάλο όνειρο του, η συνεργασία του επί σκηνής με την Μαρινέλλα γίνεται πραγματικότητα, πως τους σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής («είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι μαζί του», όπως είπε) ενώ τα κοστούμια επιμελείται η Ντένη Βαχλιώτη, τα κείμενα έχει γράψει ο Γιάννης Ξανθούλης και τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο Δημήτρης Παπάζογλου. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι για 20 παραστάσεις, ωστόσο αν πάει περίφημα η παράσταση που μάλλον αυτό θα συμβεί, προβλέπεται να πάρει και παράταση.

*Το υλικό - φωτό και βίντεο είναι από την σελίδα του Τάκη Ζαχαράτου στο facebook.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight