Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Παπαπέτρος: "Τον Απρίλιο θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη χώρα"

Μαρία Παπαπέτρος: "Τον Απρίλιο θα α...

Παρουσίασε το νέο της βιβλίο αυτογνωσίας στην Ηλεία

Το βιβλίο της έμπειρης σε θέματα αυτογνωσίας και εσωτερικής αναζήτησης συγγραφέως, Μαρίας Παπαπέτρος, με τίτλο: «Ανακάλυψε τη δύναμή σου και δημιούργησε το μέλλον σου», παρουσιάστηκε την Παρασκευή το βράδυ στην οικία Τατάσνη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τέχνης και πολιτισμού που διοργανώνει ο δήμος Ήλιδας μαζί με το Διεθνές Φεστιβάλ Ήλιδας, από τις αρχές του φθινοπώρου. Μάλιστα η Μαρία Παπαπέτρος αναφέρθηκε και στην δύσκολη κατάσταση που περνά η χώρα μας και η κοινωνία και διέβλεψε ότι από τον Απρίλιο του 2017 θα γίνουν σοκαριστικά πράγματα αλλά παρ’ όλα αυτά θα είναι καλά για τη χώρα μας, καθώς θα αυξηθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών και εταιρειών που θα οδηγήσουν σε μια οικονομική ανάσα και θα βελτιώσουν τα πράγματα.

Για το βιβλίο μίλησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Ντούγκας, ενώ το συντονισμό της παρουσίασης είχε ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Κριετσιώτης. Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος ενώ παρών ήταν και ο δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Παπαπέτρος παρευρέθηκε και η βουλευτής Έλενα Ράπτη στο πλαίσιο της προώθησης της καμπάνιας για την αντιμετώπισης της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης «Ένα στα πέντε», υλικό της οποίας θα φιλοξενηθεί και σε περίπτερο στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Αμαλιάδας, στις εκδηλώσεις «Αγάπης Δέντρον» που θα ανοίξει τις πύλες του εντός των ημερών.

Η Μαρία Παπαπέτρος, ανέπτυξε έναν γόνιμο διάλογο με το κοινό απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις, στέλνοντας το μήνυμα ότι η εσωτερική μας δύναμη είναι ανεξάντλητη και πανίσχυρη και μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αφού μπορούμε από μόνοι μας να δημιουργήσουμε τις επιθυμητές αλλαγές, απελευθερώνοντας τη δύναμη και τα ψυχικά ταλέντα που όλοι έχουμε κρυμμένα μέσα μας και να απεγκλωβιστούμε από τα προβλήματά μας και την κακή ψυχολογία που μας δημιουργεί η καθημερινότητα.

Αρκεί βεβαίως να ανακαλύψουμε αυτήν καλά κρυμμένη εσωτερική μας δύναμη και μάλιστα υπέδειξε τρόπους, με απλά και κατανοητά βήματα για να το πετύχουμε. Άλλωστε όπως είπε τον Μάρτιο του 2017  και συγκεκριμένα στις 15 του μήνα, θα βρεθεί και πάλι στην Αμαλιάδα, όπου θα πραγματοποιήσει τρίωρο σεμινάριο αφιερωμένο στην προσωπική ανάπτυξη με τίτλο: «Η τύχη και το μέλλον στο χέρι σου».,

Μέσα από το σεμινάριο η κα Παπαπέτρος θα μας προτείνει μεθόδους δημιουργίας των στόχων μας, με αποτέλεσμα ο χρόνος που ξοδεύουμε για τους στόχους αυτούς, να είναι πιο εποικοδομητικός και αποδοτικός. Θα μάθουμε πως μπορούμε να αναπτύξουμε το ένστικτο και τη διορατικότητά μας. Πόσο εύκολα μπορούμε κι εμείς να προβλέψουμε το μέλλον το δικό μας αλλά και το μέλλον των γύρω μας; Θα ανακαλύψουμε τη δύναμη της θετικής σκέψης και της σωστής χρήσης του λόγου, της προσευχής και του διαλογισμού, ενώ θα απαντήσει σε μία προσωπική ερώτηση, σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 210 7297311 και 6944618891. Η Μαρία Παπαπέτρος, επί σειρά ετών, παραδίδει σεμινάρια αυτοβελτίωσης ως ψυχική σύμβουλος τόσο στην Αμερική, όπου και ζει το μεγαλύτερος μέρος της ζωής της, όσο και σε άλλες χώρες.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight