Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

The Best Comedy Week: Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία υπόσχεση

The Best Comedy Week: Ένα μεγάλο ευχαρισ...

Με επιτυχία διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από το thebest.gr, το απόλυτο φεστιβάλ γέλιου

To The Best Comedy Week 2016, το απόλυτο φεστιβάλ γέλιου που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το thebest.gr, έφτασε αισίως στο τέλος του.

9 ολόκληρες ημέρες -την "τεντώσαμε" λίγο την εβδομάδα είναι αλήθεια-, δεκάδες events σε διάφορους φιλόξενους, ιδιωτικούς χώρους της Πάτρας, αγκαλιάστηκαν από το κοινό, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Stand-up comedies, θεατρικές παραστάσεις, bar-theatre events, μουσικά live και παιδικές παραστάσεις, κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο που είχε τεθεί εξαρχής: να αποτελέσουν μία γερή ένεση γέλιου και αισιοδοξίας, σε μια εποχή που την χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο!

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε πρώτα απ' όλα, όλους εσάς που για δεύτερη χρονιά μας τιμήσατε με την παρουσία σας όλες αυτές τις ημέρες.

Παράλληλα, να ευχαριστήσουμε τους χώρους που φιλοξένησαν το φεστιβάλ, όπως βέβαια και τους χορηγούς του, χωρίς την βοήθεια των οποίων το φεστιβάλ δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα.

Κλείνουμε με μία υπόσχεση: Το 2017 θα επανέλθουμε πιο δημιουργικοί, πιο κεφάτοι και πιο ευρηματικοί, παρουσιάζοντάς σας ένα  ακόμα πιο αναβαθμισμένο The Best Comedy Week vol. 3!

Συνεχίζουμε!

Η ομάδα του The Best Comedy Week

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight