Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Μία υπέροχη βραδιά στο Κελλάρι της Μαιζώνος - Παρουσιάστηκαν τα νέα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μία υπέροχη βραδιά στο Κελλάρι της Μαιζώ...

Ο Άγγελος Ρούβαλης είναι εμβληματικός εκπρόσωπος των Αχαιών οινοποιών

Μια εξαιρετική βραδιά οργανώθηκε στο Κελλάρι της Μαιζώνος, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, όπου παρουσιάστηκαν τα δύο νέα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη, "Ο Μίτος της Αριάδνης". Πρόκειται για δύο μεγάλα κρασιά της ορεινής Αιγιάλειας σε δύο υπέροχους συνδυασμούς (Viognier / Ροδίτης  και Sauvignon blanc / Ασύρτικο).

Για τα προτερήματα των αμπελώνων της Αιγιάλειας, για την παράδοση που δημιουργείται πια στο ελληνικό κρασί, αλλά και για την επόμενη γενιά οινοποιών, μίλησε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Ρούβαλης και η κόρη του και στενή συνεργάτιδά του, Θεοδώρα.

Ο οίνος έρρεε άφθονος, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερη, βοηθούντος και του καιρού με τους φίλους των κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη να κάνουν ...κατάληψη και στο πεζοδρόμιο της Μαιζώνος.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΧΑΪΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΔΩΡΟΥ

Με την εκδήλωση αυτή το ΚΕΛΛΑΡΙ μπαίνει δυναμικά στον φετινό χειμώνα παρουσιάζοντας δεκάδες προτάσεις για καλάθια Αχαϊκού δώρου, αλλά και ένα προσεγμένο μενού (μους Αχαϊκών τυριών, ποικιλίες Αχαϊκών τυριών και αλλαντικών, πιάτα ημέρας κ.α.) για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ποτήρι Αχαϊκό κρασί, ούζο ή τσίπουρο, στον όμορφο χώρο του Κελλαριού, το μεσημέρι ή το βράδυ, συντροφιά με χαλαρωτική μουσική.

Καθημερινά, από το πρωί, το ΚΕΛΛΑΡΙ μάς περιμένει με ξεχωριστές προτάσεις για ένα υγιεινό δεκατιανό (φρέσκοι χυμοί, φρέσκο γιαούρτι με μέλι και καρύδια, ενεργειακό mix ξηρών καρπών, μπάρες δημητριακών, μίνι σάντουιτς από τα πιο αγνά υλικά) ή για να φτιάξετε το Αχαϊκό καλάθι δώρου της επιλογής σας έχοντας να επιλέξετε από εκατοντάδες κωδικούς Αχαϊκών προϊόντων.

Να θυμίσουμε ότι το ΚΕΛΛΑΡΙ είναι το μοναδικό κατάστημα που διαθέτει αποκλειστικά και μόνον Αχαϊκά προϊόντα και λειτουργεί από το πρωί έως αργά το βράδυ ως Delicatessen και ως wine bar.

ΚΕΛΛΑΡΙ, Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, Πάτρα (τηλ. 2610 240872)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life