Μία ακόμα μεγάλη τιμή για τον διακεκριμένο Πατρινό
Ο γνωστός Πατρινός Λάμπρος Λιόλιος είναι ως γνωστόν, ένας από τους λίγους διεθνώς καταξιωμένους Έλληνες μπάρμεν.
Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης -17 χρόνια στον ξενοδοχειακό χώρο-, διατελεί Γεν. γραμματέας ένωσης μπαρμεν Ελλάδος. Από το 2002 μέλος της ένωσης μπαρμεν Ελλάδος κ τα 5 τελευταία μέλος του συμβουλίου κ της επιτροπής πανελλήνιων διαγωνισμών.
Την ακόλουθη εβδομάδα, ο κ. Λιόλιος θα έχει και την τιμή όπως πληροφορηθήκαμε, να συμμετέχει για πρώτη φορά στον παγκόσμιο διαγωνισμό World Cocktail Championship ως κριτική επιτροπή!
Μία ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την πόλη μας!
Παράλληλα, ο κ. Λιόλιος είναι και δημιουργός μιας μεγάλης ιδέας (Bartista Project - speciality coffee, catering, sapply, ACADEMY), η οποία ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για την φετινή σεζόν στην Πάτρα.
Σύντομα θα μάθουμε και περισσότερα, όπως μας εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος.
Από την αναχώρηση για Ιαπωνία στο Ελ. Βενιζέλος

Από την αναχώρηση για Ιαπωνία στο Ελ. Βενιζέλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












