Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Μη Διακόπτετε…είμαι με τη σελήνη" - Συναυλία για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με τους Πατρινούς Ανδρέα και Λουκά Αδαμόπουλο

"Μη Διακόπτετε…είμαι με τη σελήνη&q...
Μαρτάτος Tάκης

Στο Φρούριο του Ρίου στις 18/8/2016, στις 22.00

«Μη Διακόπτετε…είμαι με τη σελήνη». Αυτός είναι ο πρωτότυπος τίτλος της μουσικής εκδήλωσης με θέμα την πιο ρομαντική και φωτεινή πανσέληνο του χρόνου, το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 στις 22.00 στο Φρούριο του Ρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στην εκδήλωση που μάλιστα εντάσσεται στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, θα πάρουν μέρος τα αδέλφια μουσικοί Ανδρέας και Λουκάς Αδαμόπουλος από την Πάτρα.

Ακόμα στην συναυλία αυτή που προβλέπεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο, θα τραγουδήσουν η Αλίκη Ζαφείρη και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος ενώ θα μετάσχουν και σύνολο κιθαριστών καθώς και σύνολο εγχόρδων μουσικών οργάνων.

*Να προσθέσουμε πως μία αντίστοιχη συναυλία είχαν πραγματοποιήσει οι αδελφοί Αδαμόπουλοι με έμπνευση και πάλι το Αυγουστιάτικο φεγγάρι πέρυσι, στις 29/8 στο Φρούριο του Ρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture