Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κεφαλονιά: Η ταινία suntan με την Πατρινή Έλλη Τρίγγου γέμισε ένα... φέρυ μπότ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την μεταμεσονύχτια προβολή στο γκαράζ του «Βάσος Κ»

Κεφαλονιά: Η ταινία suntan με την Πατριν...

Στο Αργοστόλι

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή μεταμεσονύχτια προβολή της ταινίας Suntan του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, καθώς η κρυφή τοποθεσία που επιλέχθηκε από την ομάδα του Seanema Open Air Festival, το υπόγειο γκαράζ του φέρι μποτ «Βάσος Κ», ήταν αρκετά έξυπνη και αναμφίβολα μακριά από τα τετριμένα.

Το φέρι μποτ «Βάσος Κ» αγκυροβόλησε την Τετάρτη το βράδυ, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα στο λιμάνι του Αργοστολίου και σιγά σιγά μετατράπηκε σε θερινό σινεμά με πάνω από 400 άτομα, ιδίως νεαρής ηλικίας, να δίνουν δυναμικό παρών στην προβολή της βραβευμένης ελληνικής ταινίας, η οποία ήταν ακατάλληλη για ανηλίκους, εξ ου και η κρυφή τοποθεσία αλλά και η επιλογή του κλειστού χώρου προβολής της.

ε φέρι μποτ στο Αργοστόλι προβολή του "Suntan" με την Πατρινή Έλλη Τρίγγου)

Στην προβολή της ταινίας παραβρέθηκε ο πρωταγωνιστής Μάκης Παπαδημητρίου ο οποίος ευχαρίστησε τους θεατές και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση αλλά και ο σκηνοθέτης και εμπευστής της όλης ιδέας, Βασίλης Κεκάτος, ο οποίος μίλησε για την ταινία, αλλά και άλλοι ηθοποιοί όπως οι Ελένη Μεντζέλου και ο Ορέστη Τζιόβας, πολλοί σκηνοθέτες και παραγωγοί ταινιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture