Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Αυτή την Πέμπτη στην Κρέστενα της Ηλείας στη Γιορτή της Σταφίδας θα εμφανιστούν live η Βιτάλη με την Γλυκερία

Αυτή την Πέμπτη στην Κρέστενα της Ηλείας...

Με δωρεάν είσοδο για το κοινό

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι κοινές μουσικές τους εμφανίσεις, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες, θ’ ενώσουν τις υπέροχες φωνές τους για μια ακόμα φορά, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 στις 9 το βράδυ, στο χώρο της Γιορτής της Σταφίδας στην Κρέστενα του νομού Ηλείας (Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων).

Οι δυο σπουδαίες ερμηνεύτριες όπως αναφέρει ανάρτηση του ilialive.gr, θα τραγουδήσουν στο ανοιχτό θέατρο της περιοχής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους!

Στην διάρκεια της μουσικής τους διαδρομής, κάθε συνύπαρξή τους επί σκηνής ήταν εκρηκτική. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια - σταθμούς από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και στους μεγάλους συνθέτες (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Β. Τσιτσάνης, Σ. Κουγιουμτζής, Σ. Ξαρχάκος, Δ. Σαββόπουλος, κ.α.) καθώς και σε τραγουδοποιούς του καιρού μας (Σ. Μάλαμας, Μ. Πασχαλίδης, Θ. Παπακωνσταντίνου κ.α.).

Η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, με αποσκευές τα υπέροχα τραγούδια τους και το σπάνιο ταλέντο τους, υπόσχονται μία υπέροχη καλοκαιρινή μουσική βραδιά. Μαζί τους θα είναι και ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου και μεγάλη λαϊκή ορχήστρα, με την μουσική επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη.

*Να θυμίσουμε πως η Γλυκερία με τον Βασίλη Προδρόμου εμφανίστηκαν το περασμένο Σάββατο στο Δερβενάκι Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life