Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έκθεση με έργα της συλλογής της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου στην Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών

Έκθεση με έργα της συλλογής της Πινακοθή...
Μαρτάτος Tάκης

Αναμένεται να λειτουργήσει από τις 27 Ιουνίου και μετά

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 η έκθεση με τίτλο “Αναζητώντας τη χαμένη πατρίδα”, Παύλος Κοζαλίδης, από το Φωτογραφικό Αρχείο του Μουσείου Μπενάκη που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των «Ημερών Φωτογραφίας» της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας «Ηδύφως». Η έκθεση θα είναι ανοικτή και την Παρασκευή 10/6, 8:30 το πρωί με 14:30 το μεσημέρι και το Σάββατο 11/6, 10:00-14:00.

Στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης της Πάτρας στην οδό Μαιζώνος, όπως πληροφορηθήκαμε, ετοιμάζεται με πιθανή ημερομηνία έναρξης, στις 27 Ιουνίου 2016, μία σημαντική έκθεση σε συνεργασία με την Πινακοθήκη Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου που είναι στο Μεσολόγγι.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr η υπεύθυνη της Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών Γιάννα Παναγοπούλου, η έκθεση θα λειτουργήσει στο πλαίσιο των Παράλληλων εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ 2016 του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και θα περιλαμβάνει έργα της συλλογής της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου, από 3 γενιές ζωγράφων, μεταξύ των οποίων είναι πολλά γνωστά και καταξιωμένα ονόματα.

Η έκθεση θα λειτουργήσει όλη την θερινή περίοδο στην Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών, έως και τις αρχές του φθινοπώρου. Για το φθινόπωρο η Δημοτική Πινακοθήκη ετοιμάζει και μία έκθεση έκπληξη!

Τους τελευταίους μήνες το Δημοτικό εικαστικό μας ίδρυμα φαίνεται να μπαίνει σε μία νέα δραστήρια περίοδο. Από τις 13 Απριλίου και έως τις 4  Μαΐου φιλοξένησε την έκθεση «Μεταπλάθοντας βιώματα ζωής, σε καθαρή ζωγραφική πράξη και χειρονομία» που ήταν μία αναδρομική έκθεση με έργα του ζωγράφου Γιώργου Οικονόμου.

Η έκθεση αποτέλεσε την οφειλόμενη τιμή σε έναν ξεχωριστό και σεμνό δημιουργό, που γεννήθηκε και έζησε στην πόλη της Πάτρας.

Πάτρα: Εγκαινιάζεται την Τετάρτη η αναδρομική έκθεση με έργα του ζωγράφου Γιώργου Οικονόμου

Εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο στο Μεσολόγγι στην Πινακοθήκη Μοσχανδρέου η έκθεση «Μεσολόγγι και Λόρδος Βύρων»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture