Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Πάτρα η Ιουλία Ιωάννου για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου-ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα η Ιουλία Ιωάννου για την παρο...

Την τρίτη 31 Μαΐου

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ιουλίας Ιωάννου, με τίτλο «Απώλειες», απο τις εκδόσεις Λιβάνη, το βράδυ της Τρίτης, 31 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Βυζαντινό της Πάτρας. Την εκδήλωση διοργάνωσε το βιβλιοπωλείο Discover your way, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Αφροδίτη Σκαλτσά – Δημητρακοπούλου, αναγνώστρια, η Εύη Πανοπούλου, Φιλόλογος, και η Αναστασία Δημητροπούλου, φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και αρθρογράφος στο literature.gr.

Η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό της κι υπέγραψε αντίτυπα του έργου της.

Ένα πολυδιάστατο βιβλίο, ένα ανάγνωσμα γεμάτο ανατροπές, και γεγονότα που συγκλονίζουν, πλεγμένα δεξιοτεχνικά πάνω στο υφαντό της ανθρώπινης ύπαρξης, αποτελούν οι «Απώλειες» της Ι. Ιωάννου. Δεν πρόκειται για ένα απλό γεωμετρικό σχήμα πεζογραφίας, αλλά για έναν συρμό σκηνών, βιωμάτων, συναισθημάτων, χαρακτήρων και πλοκής που δεν σου επιτρέπουν να κατέβεις πριν τον τελευταίο σταθμό. Στο βιβλίο της, η συγγραφέας καταγράφει το καθημερινό αυτό καθαυτό και μέσα απο μικρούς ή μεγάλους θανάτους επαναπροσδιορίζονται ήρωες και αναγνώστης.

Δυνατό βιβλίο απο τις πρώτες του σελίδες.

Η συγγραφέας έκανε αυτό που οι δυνατοί Έλληνες πεζογράφοι πράττουν στα έργα τους, δηλαδή όταν γράφεις ένα δικό σου βιβλίο, κάθε φύλλο πρέπει να είναι γεμάτο απο τα λόγια και τις εικόνες που κανένας δεν έχει ξανακούσει ή διαβάσει ποτέ. (Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture