Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Καλογερόπουλος: "Εμείς νοιώθαμε πάντα Αιγιαλείς"

Δ. Καλογερόπουλος: "Εμείς νοιώθαμε ...

Προεκλογική ομιλία του κ. Καλογερόπουλου στο Αίγιο

"Το μήνυμα των εκλογών που φθάνει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του ενιαίου Δήμου είναι δυνατό και καθαρό: Η Αυτοδιοικητική Δράση Αιγιαλείας αποτελεί τη μοναδική γνήσια και αυθεντική έκφραση της κοινωνίας, γιατί δημιουργήθηκε από τους απλούς πολίτες και έχει βαθιές ρίζες στη γεωγραφική ενότητα από την Αιγείρα μέχρι τον Ερινεό."

Αυτό τόνισε στις κεντρικές ομιλίες του στην Αιγείρα και στο Διακοπτό ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ενώ τόνισε: "Εμείς δεν νιώθουμε σήμερα Αιγιαλείς. Εμείς νιώθαμε πάντοτε Αιγιαλείς και το αποδείξαμε με τα έργα μας!".

Στην πλατεία της Αιγείρας αλλά και στο κέντρο του Διακοπτού χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας δήλωσε "υπερήφανος για το γνήσιο και αυθεντικό συνδυασμό της Αυτοδιοικητικής Δράσης", ενώ επισήμανε την κρισιμότητα των δημοτικών εκλογών για τα επόμενα χρόνια και όχι απλά και μονοσήμαντα για την 4ετία που ακολουθεί.

Αναφέρθηκε διεξοδικά στα δυο μεγάλα έργα που δρομολογήθηκαν μέσα από διαδημοτική συνεργασία και θα αναβαθμίσουν το σύνολο της παραλιακής ζώνης, δηλαδή την κατασκευή του αποχετευτικού αγωγού και την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος θα μιλήσει αύριο το απόγευμα στις Καμάρες ενώ μεθαύριο Παρασκευή στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Λαύρας στο Αίγιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις