Στις 2 και 3 Απριλίου
Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αχαΐας διοργανώνει, ένα διήμερο σεμινάριο στις 2 και 3 Απριλίου 2016, στην αίθουσα του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης.
Το Σεμινάριο στοχεύει στην ενημέρωση των μελών του συλλόγου και όχι μόνο, για την εξαγωγή των προϊόντων του.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι αντικείμενο μόνο των μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και των μικρομεσαίων, ιδίως στην σημερινή εποχή που θέτουμε την εξωστρέφεια πάνω από όλα. Στο διήμερο σεμινάριο, θα αναφερθούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την δημιουργία ενός εξαγώγιμου προϊόντος αλλά και πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα ελκυστικό προϊόν για το εξωτερικό.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ο βασικός ομιλητής, θα είναι ο Διευθυντής της Enterprise Greece, ο κ. Γεώργιος Παπαστεργιόπουλος, ο οποίος έχει μεγάλη πείρα στα θέματα αυτά και επομένως με τον τρόπο αυτό, ο κόσμος που θα παρευρεθεί θα λάβει έγκυρες πληροφορίες για τις διαδικασίες μια τέτοιας κίνησης, βήμα προς βήμα. Σκοπός του Σεμιναρίου,είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο για θέματα που σχετίζονται με την εξαγωγή ενός προϊόντος αλλά και ποιες είναι οι διαδικασίες που περιλαμβάνει αυτή η κίνηση.
Στόχος, δεν είναι να πούμε απλά δύο πράγματα. Αυτό που θέλουμε είναι να βάλουμε κάποιες ενέργειες στην σωστή σειρά έτσι ώστε ένα άτομο που θα εξάγει, να ξεκινήσει με τον σωστό τρόπο και να μην κάνει λάθη από λανθασμένες πληροφορίες που υπάρχουν στην αγορά και ως εκ τούτου να χάσει χρήματα, χρόνο αλλά και την ελπίδα του για αυτή την προσπάθεια.
- Θα γίνει Ενημέρωση από το Μελισσοκομικό Κέντρο Αχαΐαςγια την εφαρμογή των δράσεων 3.1 “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων” και 3.2 “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”.
- Θα γίνει Ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτική Ελλάδαςσχετικά με τα προγράμματα ΕΣΠΑ που αναμένονται.
Τέλος ομιλιτής θα είναι και ο κ. Σάββας Βλάχος Γεωπόνος - Μελισσοκόμος, ο οποίος θα αναπτύξει τα παρακάτω θέματα:
- Μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά την διάρκεια του έτους
- Μέθοδοι άσκησης Μελισσοκομίας
- Σμηνουργία - Δηλητηρίαση Μελισσών
- Συνδυάσμος Μελισσοκομίας & αρωματικών φυτών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










