Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λευτέρης Γιοβανίδης: Τι λέει για τη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα

Λευτέρης Γιοβανίδης: Τι λέει για τη σχέσ...

Ο σκηνοθέτης είχε δεσμούς με την Πάτρα


Ο Λευτέρης Γιοβανίδης και η Δήμητρα Ματσούκα είναι επιστήθιοι φίλοι εδώ και 20 χρόνια ενώ έχουν συνυπάρξει και επαγγελματικά. Τόσο κατά το παρελθόν όσο και το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα θέλουν οι δυο τους να είναι ζευγάρι. Ουδέποτε βέβαια δεν έχουν επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση παρά τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που τους έχουν απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές.

Κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι ρωτάνε την ηθοποιό για αυτή τη σχέση η ίδια εμμένει στην αρχική της τοποθέτηση, πως οι δυο τους είναι φίλοι και έχουν μια τρυφερή σχέση. Ο Λευτέρης Γιοβανίδης δεν είχε μιλήσει μέχρι στιγμής για τη σχέση τους και για τις… φήμες.

Ο σκηνοθέτης, μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό ΟΚ! για τη Δήμητρα Ματσούκα και για όλα όσα ακούγονται και γράφονται. «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω 20 χρόνια, είμαστε φίλοι, συνεργαζόμαστε πολύ καλά και μακάρι να ξανασυναντηθούμε. Προσπαθώ και στο μέλλον να ξαναδουλέψουμε μαζί», δήλωσε.

Όσο κι αν δεν ήθελε να διαβάζει τα δημοσιεύματα και να βλέπει τα πρωτοσέλιδα ισχυρίζεται πως δεν γινόταν. «Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που ήταν αστεία και θέλω να τους πω συγχαρητήρια για τη φαντασία τους! (Γελάει.) Με στεναχωρούν κάποια, γιατί δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δεν είμαι άνθρωπος που το έχω κυνηγήσει ποτέ αυτό», εξήγησε.

Ο Λευτέρης Γιοβανίδης εκτός από επιτυχημένος σκηνοθέτης είναι και πατέρας ενός 10χρονου αγοριού. Σκέφτηκε ποτέ πως έχει εκλάβει όλη αυτή την κατάσταση ο γιος του; «Το παιδί καταλαβαίνει, με ρωτάει και μπορώ να του εξηγήσω. Ούτως ή άλλως είναι 10 ετών που μπορεί να έχει απόλυτη ενημέρωση και γνώση του τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει», απάντησε ο σκηνοθέτης.

Ο Λευτέρης Γιοβανίδης αυτή την περίοδο παρουσιάζει την παράσταση Esculela στο θέατρο Θησείο, αναφέρει το peoplegreece.com

Ο Λευτέρης Γιοβανίδης απέκτησε τον γιο του με την αχαιή Χριστίνα Μανωλοπούλου,ενώ στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight