Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καυστικός σχολιασμός από το ΚΚΕ για το τηλεοπτικό σποτ του Δημήτρη Κατσικόπουλου

Καυστικός σχολιασμός από το ΚΚΕ για το τ...
Ρουμελιώτη Πέπη

Με κουίζ απαντάνε στον υποψήφιο δήμαρχο

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει το ΚΚΕ το τηλεοπτικό σποτάκι του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Κατσικόπουλου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Κουϊζ: Ποιο είναι το κρυφό πρόσωπο που δίνει τις σφαλιάρες στη διαφήμιση του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Δ. Κατσικόπουλου;

Απάντηση: Μα ο ίδιος ο Δ. Κατσικόπουλος. Επί μια εικοσαετία και παραπάνω, συμμετείχε και στήριζε τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα αντιλαϊκά μέτρα, ως βουλευτής και νομάρχης του ΠΑΣΟΚ. Και αφού η πολιτική τους πέταξε με τις κλωτσιές έξω από τους παιδικούς σταθμούς το παιδάκι στο σπότ, τώρα ζητάνε από τον πατέρα του να τους ψηφίσει για να φάει κι άλλες φάπες, ακριβά ανταποδοτικά τέλη, περικοπή συντάξεων και μισθών, κόψιμο κοινωνικών δαπανών… Ζητάνε την ψήφο του για να χρεοκοπήσουν το λαό και τα παιδιά του που δεν τους ψήφισαν και δε φταίνε σε τίποτα.

Ο λαός να τους δώσει το χαστούκι που τους αξίζει, τη γροθιά που θα τους βγάλει νοκ-άουτ: Ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαύρο στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Να στείλει μήνυμα αντεπίθεσης και λαϊκής συσπείρωσης ψηφίζοντας με ψιλά το κεφάλι για τα παιδιά του. Για να μη συνεχίσει να τρώει σφαλιάρες, να μη νοιώθει ο εργαζόμενος σαν τον «Θανάση στη χώρα της σφαλιάρας".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις