Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η μουσική παράσταση «Εδώ είναι ο Έρωτας» θα φιλοξενηθεί για 4 Τετάρτες στο act της Πάτρας

Η μουσική παράσταση «Εδώ είναι ο Έρωτας»...

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί στις 24/2, στις 21.15

Tο θέατρο act στο πάνω μέρος στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, θα φιλοξενήσει την μουσική παράσταση «Εδώ είναι ο Έρωτας» με τον Τζοβάνι Μπάστα και τον Χρήστο Θεοδωρόπουλο.

Η συγκεκριμένη παράσταση  θα παρουσιαστεί από την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και για 4 μοναδικές, ερωτικές, μουσικές Τετάρτες, στο Act όπου καλλιτεχνικός υπεύθυνος είναι ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας.

Με το μικρόφωνο ανα χείρας και αγάπη για το ερωτικό τραγούδι, ο ερμηνευτής και μουσικός Τζοβάνι Μπάστας αναμένεται να καθηλώσει το κοινό με την μοναδική φωνή του σε μια μουσική βραδιά γεμάτη σπουδαία τραγούδια από ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΝΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ, ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥ κ.α.

Ο Τζοβάνι Μπάστας  έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ, ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΛΕΜΠΕΡΟΥ, κ.α. όπως και με σπουδαίους μαέστρους  όπως ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κ.α.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα σχήματα, σε διάφορους μουσικούς χώρους, κυρίως της Αθήνας αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Την τελευταία τετραετία η μουσικές ανησυχίες του τον έφεραν στην Πάτρα, με σκοπό να συνεχίσει τις μουσικές του αναζητήσεις. Μια από αυτές τις αναζητήσεις του, είναι ο Έρωτας μέσα στα τραγούδια... αυτός είναι και ο λόγος της παράστασης. Πέντε μουσικές Τετάρτες, πέντε ερωτικές μουσικές βραδιές μαζί με τον φίλο του και συνεργάτη Χρήστο Θεοδωρόπουλο.

Δίπλα στο μικρόφωνο, κοντά στο πιάνο θα είναι λοιπόν ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος. Απόφοιτος Μουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, αν και νέος, όσο θυμάται από παιδί βρισκόταν δίπλα σε ένα πιάνο. Αυτή η αγάπη του – το πιάνο- τον καθοδηγεί σε κάθε μουσική δημιουργία.

Στο ενεργητικό του καταγράφονται πολλές εμφανίσεις σε Κέρκυρα, Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε φεστιβάλ, συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις δίπλα σε δεκάδες μουσικούς κα φίλους. Στην μουσική αυτή διαδρομή συνάντησε και το Τζοβάνι.  4 χρόνια μετά οι δυο φίλοι συμφώνησαν πως τελικά ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ.

Στο θέατρο ACT ( σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 21.15 το βράδυ, και για 4 Τετάρτες.

Είσοδος: 7 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτήρι μπύρα.

Πληροφορίες- κρατήσεις : 2610272037 & 6936122263.

*Εκ των υποστηρικτών των παραστάσεων του act είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture