Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μεταμόσχευση, απλή & ανώδυνη διαδικασία

Μεταμόσχευση, απλή & ανώδυνη διαδικασία

Με όλες τις καινοτόμες μεθόδους και σύγχρονες τεχνικές

Η μεταμόσχευση αφορά στη μόνιμη λύση αποκατάστασης της αραίωσης του τριχωτού. Πρόκειται για ιατρική πράξη ήπιας βαρύτητας που προϋποθέτει συγκεκριμένες δεξιότητες της ιατρικής ομάδας από εκείνες που αξιώνει μια αμιγώς χειρουργική επέμβαση. Η υψηλή αισθητική αντίληψη και η χειρουργική δεινότητα καθιστούν τη μεταμόσχευση αποτέλεσμα επαγγελματισμού και πολυετούς εμπειρίας.

Αποτελεί τη διαδικασία μεταφοράς και μεταφύτευσης τριχοθυλακίων από περιοχές του τριχωτού επαρκούς και σταθερής τριχοφυΐας (πίσω & πλάγιο τμήμα της κεφαλής) σε περιοχές ελαττωμένης ή ανύπαρκτης τριχοφυΐας. Οι δυνατότητες της δότριας περιοχής σε συνδυασμό με το βαθμό και είδος αραίωσης καθορίζουν την τεχνική (FUE, FUT, GAT) που θα ακολουθηθεί και αφορά στον τρόπο λήψης των τριχοθυλακίων.

Στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord, με απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών εδώ και 36 χρόνια, μπορεί κανείς να επισκεφθεί τους άνετους και υπερσύγχρονους χώρους όπου τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και τα ιατρικά πρότυπα λειτουργίας για μια ολοκληρωμένη χειρουργική επέμβαση.

Όλες οι συνιστώσες της διάγνωσης που ακολουθούνται, όπως διαμόρφωση του εξατομικευμένου πλάνου μεταμόσχευσης, εξατομικευμένη εξέταση και επιστημονικός έλεγχος, συνεκτιμώνται από τους ειδικούς, ώστε να αποτιμηθεί η υπάρχουσα κατάσταση και να προβληθεί η βέλτιστη δυνατή επιλογή για ένα φυσικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Η λύση της μεταμόσχευσης συνιστάται για την οριστική αντιμετώπιση της ανδρογενετικής αλωπεκίας, για τη γυναικείου τύπου ανδρογενετική αλωπεκία, για αραίωση προερχόμενη από ατύχημα, την αποκατάσταση ουλών, ραμμάτων ή τραυμάτων ακόμη και για σχηματισμό φρυδιών. Η ιατρική ομάδα της Bergmann Kord αναλαμβάνει επιδιορθωτικές επεμβάσεις μεταμόσχευσης για βελτίωση ουλών, διόρθωση αραιής ή κακοσχηματισμένης μετωπιαίας γραμμής, καταπονημένη δότρια περιοχή, μεγάλα μοσχεύματα ή και χαμηλής πυκνότηταςμεταμόσχευση μαλλιών.

Πρόκειται για απλή και ανώδυνη επέμβαση, διάρκειας 4-7 ωρών που απαιτεί άρτια τεχνογνωσία. Αρχικά πραγματοποιείται τοπική αναισθησία, ενώ το άτομο μπορεί να συνομιλεί με την ιατρική ομάδα ή να παρακολουθεί τηλεόραση. Με ακριβείς και προσεκτικές κινήσεις επιτυγχάνεται η μεταφορά τριχοθυλακίων από τη δότρια στη λήπτρια περιοχή της αραίωσης. Στη συνέχεια, δημιουργούνται οι υποδοχές των τριχοθυλακίων στη λήπτρια περιοχή ενώ τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι κανόνες για τη γωνία εμφύτευσης και απόστασης μεταξύ των τριχοθυλακίων. Με ειδικά μικροσκόπια, διαχωρίζονται με προσοχή τα τριχοθυλάκια τα οποία υποβάλλονται στην απαραίτητη προετοιμασία προτού τοποθετηθούν. Όταν είναι πλέον έτοιμα, ώστε να εμφυτευθούν στις υποδοχές, τοποθετούνται στο τριχωτό με την κατάλληλη φορά στα αντίστοιχα σημεία ανάλογα με τον αριθμό των τριχών που περιέχουν από 1 έως και 4 τρίχες.

Την επομένη της επέμβασης, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και τις συνήθεις δραστηριότητές του χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα νέα μαλλιά ξεκινούν να επανεκφύονται μετά από περίπου 3 μήνες. Δεν κινδυνεύουν να χαθούν και δε διαφέρουν από τα παλιά ούτε στην εμφάνιση, εφόσον προέρχονται από το ίδιο το άτομο. Λούζονται, χτενίζονται και κουρεύονται όπως πριν. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται μετά από 10-12 μήνες, όπου ολοκληρώνεται η πλήρης έκφυση των μαλλιών.

Το νοσηλευτικό προσωπικό αναλαμβάνει όλη τη μετεγχειρητική φροντίδα των μαλλιών με οδηγίες που προμηθεύει στον υποβληθέντα και αφορούν τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση. Στη συνέχεια, δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα.

Με τακτικούς ιατρικούς επανελέγχους παρακολουθείται η πορεία και ανάπτυξη των νέων μαλλιών. Ενδεδειγμένες θεραπείες ενίσχυσης, κατόπιν ιατρικής υπόδειξης, εναλλακτικά βελτιώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στα ιατρικά κέντρα της κλινικής Bergmann Kord σε όλη την Ελλάδα, η μεταμόσχευση μαλλιών βασίζεται σε όλες τις καινοτόμες μεθόδους και σύγχρονες τεχνικές, ώστε να προκύπτει ένα ομοιόμορφο αισθητικά αποτέλεσμα. Το πρωτόκολλο αυτό τηρείται πιστά και με ανάλογη σπουδαιότητα στις 60.000 και πλέον επιτυχημένες επεμβάσεις που έχουν λάβει χώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά