Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συγκινητικό το γαλλικό φιλμ που πρόβαλλε η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας - Πολλοί σινεφίλ στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα της -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Συγκινητικό το γαλλικό φιλμ που πρόβαλλε...

Οι τυχεροί των φλουριών ήταν οι Άνθη Τομαρά και Σπύρος Νικολακόπουλος

Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά αυτή την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 στο φουαγιέ των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων όπου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας ενδιάμεσα στις προβολές της συγκινητικής και με έξοχη μουσική γαλλικής ταινίας της Αλίξ Ντελαπόρτ «Το τελευταίο χτύπημα - Le Dernier Coup de Marteau» με την εκφραστική ερμηνεία του μόλις 13χρονου Ρομέν Πολ.

Οι φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας και οι σινεφίλ της περιοχής έδωσαν για μία ακόμη εβδομάδα δυναμικό παρών. Τη νόστιμη και ολόφρεσκη βασιλόπιτα είχε επιμεληθεί το ζαχαροπλαστείο Caravel ενώ μαζί με το κομμάτι της πίτας, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν και τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης.

Τα φλουριά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που αντιστοιχούσαν σε μία κολόνια και μία ετήσια συνδρομή στις ταινίες της λέσχης έπεσαν όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr που ήταν στην βραδιά στα σταθερά μέλη της Λέσχης Άνθη Τομαρά και Σπύρο Νικολακόπουλο.

«Οικοδέσποινα» της βραδιάς ήταν όπως κάθε Δευτέρα η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας Ελένη Δάσιου ενώ παρέστησαν κι άλλα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου όπως ο λογοτέχνης Κώστας Λογαράς, η Σοφία Μαυρίδη και η Ασπασία Παίζη αλλά και ο σύζυγος της Ελένης Δάσιου, πανεπιστημιακός καθηγητής Γιώργος Δάσιος.

Επίσης ανάμεσα τους παρευρισκόμενους ήταν ο Γιώργος Χάχαλης, η καθηγήτρια Σεβαστή Σημαντήρη, η νηπιαγωγός Κατερίνα Γαλανοπούλου, η Αντίτη Αβραμίδη, ο γνωστός εικαστικός δημιουργός Γιάννης Ψυχοπαίδης και η σύζυγος του Ρόη Μαλλιώρη, η Αθηνά Μανιατοπούλου, ο γράφων και ο αδελφός του Χρήστος Γ. Μαρτάτος, κ.α.

Για την προσεχή Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016 η Λέσχη θα προβάλλει το φιλμ «Life» για τον Τζέιμς Ντιν με τον Ντένις Ντε Χάαν και τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

*Εκ των χορηγών επικοινωνίας των προβολών της Λέσχης είναι και το thebest.gr.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Σκηνή από την εξαιρετική ταινία "Το τελευταίο χτύπημα", παραγωγής του 2014 που είχε διακριθεί στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Σκηνή από την εξαιρετική ταινία "Το...

Σκηνή από την εξαιρετική ταινία "Το τελευταίο χτύπημα", παραγωγής του 2014 που είχε διακριθεί στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture