Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ώρα της συγκατοίκησης για Παπαμιχαήλ-Μπισαράκη

Η ώρα της συγκατοίκησης για Παπαμιχαήλ-Μπισαράκη
Ρουμελιώτη Πέπη

Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γύρισε σελίδα και ξεκίνησε μια καινούργια ζωή. Σε αυτήν την πολύ σημαντική και ουσιαστική αλλαγή έπαιξε ρόλο η γνωριμία του με τη Βασιλική Μπισαράκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" η σχέση τους ξεκίνησε πριν από περίπου οκτώ μήνες. Τότε έκαναν και την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στην παρουσίαση του Λευκώματος της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Αλίκη, μια ζωή φωτογραφίες», που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.
«Έχουν την πιο αρμονική σχέση.

Η τρυφερότητα που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι απίστευτη!» δηλώνουν άνθρωποι που τους ζουν από πολύ κοντά και συμπληρώνουν: «είναι ένας άλλος Γιάννης».

«Η Βασιλική είναι ένας σπάνιος και πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος, γνωρίζει πώς να του συμπεριφερθεί και πώς να τον κάνει ευτυχισμένο. Το ίδιο όμως και ο Γιάννης από την πλευρά του» εκμυστηρεύθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι. Και, σύμφωνα πάντα με τις δικές τους πληροφορίες, ο Γιάννης έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι της στο Γαλάτσι εδώ και αρκετό καιρό. Η αρμονική σχέση του ζευγαριού δημιουργεί τις πιο ευχάριστες εντυπώσεις σε όλους όσοι αγαπούν τον Γιάννη και δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους γι’ αυτό. Η ευχή τους είναι μία και μόνο: «να έχει αίσιο τέλος το ειδύλλιο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight