Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεχίζει την περιοδεία του ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος

Συνεχίζει την περιοδεία του ο Στάθης Θεο...
Ρουμελιώτη Πέπη

Σήμερα βρέθηκε στις τοπικές κοινότητες Σελινούντα- Ελίκης- Ριζομυλου και Νικολεϊκων

Στους οικισμούς του πρώην δημοτικού  διαμερίσματος της Πτέρης, Μπουφούσκια, Αγ. Ανδρέα και Σέλισσα περιόδευσαν χθες (Τετάρτη, 20/10/2010) ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ». Πρώτος σταθμός του συνδυασμού ήταν η Μπουφούσκια, μετά ο Αγ. Ανδρέας και τέλος η Σέλισσα όπου τους υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής, ευχόμενοι καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος άκουσε τα προβλήματά τους, που εστιάζονται κυρίως σε έργα οδοποιϊας και δεσμεύτηκε ότι αυτός και οι συνεργάτες του  θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού περιόδευσαν στις τοπικές κοινότητες Σελινούντα- Ελίκης- Ριζομυλου και Νικολεϊκων.

Αύριο (Παρασκευή, 22/10/2010) και ώρα 8:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, που βρίσκεται στην οδό Ερμού αρ. 7. (απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς),μετά το πέρας του οποίου ο υποψήφιος δήμαρχος θα απευθύνει στους Αιγιαλείς την πρώτη σύντομη ομιλία του .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις