Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πολυδιάστατη εκδήλωση της Bergmann Kord στην Πάτρα

Πολυδιάστατη εκδήλωση της Bergmann Kord στην Πάτρα

Είχε προσέλευση, προκάλεσε ενδιαφέρον, σημείωσε επιτυχία

Από την Τρίτη 3 έως και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πολυδιάστατη εκδήλωση της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord στο πλήρως εξοπλισμένο και από τα πλέον αναπτυσσόμενα επιστημονικά κέντρα του Ομίλου, στην Πάτρα (Αγ. Ανδρέου 111).

Η δράση ήταν έμπλεη σεβασμού, σοβαρότητας, υπευθυνότητας και με υψηλά πρότυπα ποιότητας, όπως ορίζουν άλλωστε και οι βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της εταιρίας. Ως οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της πρόληψης και της αντιμετώπισης της τριχόπτωσης – και γενικότερα της ολοκληρωμένης φροντίδας των μαλλιών, η Bergmann Kord διαχειρίζεται πάντοτε με ιδιαίτερη ευαισθησία και λεπτότητα όλα τα ζητήματα που άπτονται της επαφής με τον άνθρωπο, από το πιο απλό διαφημιστικό μήνυμα μέχρι την τελική παροχή υπηρεσιών.

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση βρέθηκε στην Πάτρα η Πρόεδρος της κλινικής κ. Βασιλική Κορδερά, συνοδευόμενη από ειδικό επιστημονικό επιτελείο, μέλη του οποίου ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους που απευθύνθηκαν στην κλινική από την ευρύτερη περιοχή για όλες τις νεότερες εξελίξεις στις μεθόδους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης (Μεταμόσχευση μαλλιών, Θεραπείες τριχόπτωσης, Θεραπεία PRP με Αυξητικούς Παράγοντες, Θεραπεία με Φυτικά Βλαστοκύτταρα, Προσθετική Μαλλιών, Τριχοτεχνική παθήσεων, Τεχνική HOS-2 για περιπτώσεις ασθενών υπό χημειοθεραπεία).

Πραγματοποιήθηκαν επίσης, από την ειδική επιστημονική ομάδα, Εξατομικευμένοι Διαγνωστικοί Τριχολογικοί Έλεγχοι, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε προγραμματισμένα ραντεβού στην κλινική. 

Επιπλέον, επανελέγχθηκαν προηγούμενες μεταμοσχεύσεις μαλλιών της κλινικής Bergmann Kord, με τα αποτελέσματα να αξιολογούνται ως θεαματικά.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη, η επιτυχία της όλης εκδήλωσης κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική και σύντομα αναμένεται και νέα επίσκεψη της ειδικής επιστημονικής ομάδας στην Bergmann Kord Πάτρας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή και ομιλία του Επιστημονικού Διευθυντή της κλινικής Bergmann Kord Δρ. Χρήστου Χρηστάκη Χειρουργού-Ογκολόγου στην «3η Μετεκπαιδευτική Συνάντηση για τον Καρκίνο Νοτιοδυτικής Ελλάδας». Η Συνάντηση έλαβε χώρα στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας την Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων ιατρών ογκολόγων.

Υπενθυμίζεται πως η τριχόπτωση προβληματίζει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων και η Bergmann Kord τα τελευταία 36 χρόνια καταθέτει με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα τη δική της συνεισφορά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Από την ίδρυση της εταιρείας, κάθε σκέψη και ενέργεια των ιδρυτών, στελεχών και εργαζομένων είναι προσανατολισμένη στην εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τους πελάτες της. Κάθε πελάτης έχει εξειδικευμένες ανάγκες που επιζητούν ανταπόκριση και απευθύνεται στην Bergmann Kord για να λάβει αυτό που πραγματικά χρειάζεται, αξιώνοντας την πλήρη ευθυγράμμιση των υποσχέσεων με την εφαρμογή τους στην πράξη.


Για περισσότερες πληροφορίες πλοηγηθείτε στο www.kord.gr ή επισκεφθείτε την Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ. 2610-424545)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά