Πλήθος κόσμου και φέτος
Κορυφώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Πάτρα, οι εκδηλώσεις για την επέτειο της επανακομιδής της Τίμιας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέα.
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η Λιτανεία της Κάρας την οποία συνόδευσαν πλήθος κληρικών, εκπρόσωποι των Αρχών και πλήθος κόσμου.
Η Αγία Κάρα μέσω θαλάσσης στον μόλο του Αγίου Νικολάου και στις 7.00 εψάλλει δέηση στην πλατεία Τριών Συμμάχων.
Ακολούθως η Λιτανεία κατευθύνθηκε προς τον ιερό ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παρέστησαν ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος και ο Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, οι οποίοι πλαισίωσαν τον Μητροπολίτη Πατρών και τον Βοηθό του, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, μαζί με δεκάδες ιερείς.














Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










