Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αριστερή πλατφόρμα: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε παραζάλη και προσπαθεί να χρυσώσει το «χάπι» της λεηλασίας

Αριστερή πλατφόρμα: Η κυβέρνηση βρίσκετα...

«Καυτός ο Αύγουστος, αλλά πολύ πιο καυτά τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές»

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε παραζάλη και προσπαθεί να χρυσώσει το «χάπι» της λεηλασίας, αναφέρει σε νέο του δημοσίευμα, ο ιστότοπος «Iskra», ο οποίος αντηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας.

«Καυτός ο Αύγουστος, αλλά πολύ πιο καυτά τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για τακτικές «καρότου και μαστιγίου» από την πλευρά της κυβέρνησης.

Όσον αφορά το ταμείο αποκρατικοποιήσεων, ο ιστότοπος κάνει λόγο για «κλιμάκωση της μνημονιακής πολιτικής ξεπουλήματος της χώρας, την οποία εγκαινίασε το περιβόητο ΤΑΙΠΕΔ».

Αναφορικά με τα «κόκκινα δάνεια», το «Iskra» επισημαίνει ότι «οι δανειστές αξιώνουν άγριους εκβιασμούς και μαζικές εκποιήσεις ακινήτων και προκρίνουν την πώληση των μη εξυπηρετούμενων δανείων από τις τράπεζες απευθείας σε επενδυτές – κοράκια».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις