Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντεπίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Λυριντζή

Αντεπίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Λυριντζή

"Ασχολούμαστε μόνο με… σοβαρούς αντιπάλους μας!"

Την αντεπίθεση του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου προκάλεσε η επίθεση από τον έτερο υποψήφιο δήμαρχο Αιγιάλειας Σταύρο Λυριντζή. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: « Για άλλη άλλη μία φορά, δεν μας εξέπληξε καθόλου η φραστική επίθεση του…γνωστού Σταύρου, στον υποψήφιο δήμαρχό μας Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο.

Είναι πασίγνωστη στην τοπική κοινωνία του Αιγίου- αφού
αλλού δεν τον ξέρουν καν- η υπέρμετρη εμπάθειά του προς τον επικεφαλής μας. Για τα όσα υποστηρίζει, «περί γκάλοπ δικών μας χωρίς ταυτότητα ή κάποιων που μας αρέσουν κι άλλων που δεν μας αρέσουν», μάλλον μπερδεύει τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο με άλλο υποψήφιο δήμαρχο… «Δημήτρη των στημένων γκάλοπ»!

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν! Ή «λαγός του» του Δημήτρη Καλογερόπουλου είναι για να διασπάσει το χώρο της ΝΔ (όπως ελάχιστα καταφέρνει), ή κάπως πρέπει να καλύψει την ασύλληπτη γκάφα του, να εμφανίσει προ ημερών τον εαυτό
του στον Τύπο, ως «οριακά φαβορί για την δεύτερη Κυριακή με βάση γκάλοπ του διαδικτύου», που όλοι ξέρουν ότι όποιος θέλει κι όσες φορές θέλει ψηφίζει».

Ας φτάσει τουλάχιστον στην πρώτη Κυριακή και καλά θα είναι! Κατά συνέπεια, με υποψηφίους δημάρχους, που έχουν χάσει κάθε όριο μέτρου και αυτογνωσίας και η δυναμική τους είναι πολύ χαμηλή, δεν έχουμε καθόλου προεκλογικό χρόνο ν’ ασχοληθούμε. Αντίπαλοί μας είναι οι εκφραστές της
κυβερνητικής πολιτικής Δημ. Καλογερόπουλος και Στ. Θεοδωρακόπουλος και σε αυτούς επικεντρώνεται η στρατηγική μας.

Είναι πασιφανές ότι ο επικριτής μας, όχι μόνο διασπά το χώρο της ΝΔ, αλλά κατήλθε για «δήμαρχος» μόνο και μόνο για να μην βγει δήμαρχος ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Όλα τ’ άλλα είναι για δημοσιότητα και «κουτσομπολιά», μιας και είναι κρίμα να μην ασχολείται κανείς εκ των πρωταγωνιστών των εκλογών μαζί σου και ούτε στον συνδυασμό τους να μην σε θέλουν!

Ο τέως αντιδήμαρχος καθαριότητας πολύ απλά, πολύ γρήγορα θα είναι και τέως δημοτικός σύμβουλος…κι αυτό είναι που τον τρελαίνει»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις