Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μεγάλη στοιχηματική εταιρεία δίνει προβάδισμα στο "Ναι" σύμφωνα με την εφημερίδα Usa Today

Μεγάλη στοιχηματική εταιρεία δίνει προβά...

Oι παίχτες ποντάρουν σε ποσοστό 85% υπέρ του «ναι», με το «όχι» στο ελληνικό δημοψήφισμα να έχει μείνει πολύ πίσω

Μεγάλο προβάδισμα στο «Ναι» αναφορικά με το επικείμενο Δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015 δίνει μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης Αμερικανικής USA Today.

Στο επίμαχο ρεπορτάζ όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ newsbeast.gr, τονίζεται ότι στην εταιρεία Paddy Power, οι παίχτες ποντάρουν σε ποσοστό 85% υπέρ του «ναι», με το «όχι» στο ελληνικό δημοψήφισμα να έχει μείνει πολύ πίσω.

Μιλώντας στην μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα USA Today, ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Ρόρι Σκοτ, σημειώνει ότι «η Ελλάδα είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των παιχτών της εταιρίας μας. Πρέπει να σας πω ωστόσο ότι είναι «πονοκέφαλος» γιατί η αγορά μεταβάλλεται διαρκώς. Κάθε μέρα έρχονται φήμες για συμφωνία, οι οποίες εν συνεχεία διαψεύδονται ή απορρίπτονται».

Τα στοιχήματα για την Ελλάδα έχουν «ανοίξει» από τον Ιανουάριο και αφορούν ως επί το πλείστον την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.

Αντίστοιχα στοιχήματα είχαν παιχτεί στην εταιρία για το δημοψήφισμα της Σκωτίας και την επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα, με τις αποδόσεις που είχαν δοθεί να δικαιώνονται από το αποτέλεσμα.

«Θα νιώσουμε πολύ βλάκες αν δεν βγει το ''Ναι''. Να μην σας πω ότι θα χρειαστούμε κι εμείς ένα πρόγραμμα βοήθειας σαν και αυτό που θέλει η Ελλάδα", σημειώνει χαρακτηριστικά στη USA Today ο Σκοτ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις