Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σαμαράς: "Το ΠΑΣΟΚ είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη"

Σαμαράς: "Το ΠΑΣΟΚ είναι μια κυβέρν...

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ. "Είναι μία κυβέρνηση επικίνδυνη, που εξελίσσεται στην χειρότερη της τελευταίας 30ετίας", είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση άρχισε να διασύρει την χώρα στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν τα σπρέντς, δεν πήρε έγκαιρα τα μέτρα που χρειάζονταν και μετέτρεψε το πρόβλημα του ελλείμματος σε κρίση δανεισμού.

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι της έχουν ξεφύγει τα έσοδα και οι δαπάνες, εξαγγέλλουν - είπε - προυπολογισμό με πρόσθετους φόρους και περικοπές δαπανών, με ύφεση και με ανεργία στο 15%.

Επανέλαβε ότι όταν η ΝΔ πάρει την εξουσία θα συγκροτήσει εξεταστική επιτροπή για το πώς φθάσαμε στο μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τώρα στήνουν εξεταστική και για την οικονομία και ήδη έχουν επεκτείνει την έρευνα κάτω από τις πιέσεις μας από το 2000 και μετά. Αυτό που δεν σκέπτονται είναι να την επεκτείνουν και στο 2010. Μην σας νοιάζει θα το κάνουμε εμείς, θα κάνουμε εξεταστική για το πώς φθάσαμε στο μνημόνιο, πώς στήθηκαν κερδοσκοπικά παιχνίδια από τις εκλογές και μετά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις