Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο χαιρετισμός του Ν. Νικολόπουλου στη συγκέντρωση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ Αχαΐας

Ο χαιρετισμός του Ν. Νικολόπουλου στη συ...

"Βαθιά πίστη μου είναι ότι η μεγάλη μας παράταξη μπορεί πλέον να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον"

Στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε με ευθύνη της η Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ Αχαΐας ο βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος ευρισκόμενος σε διπλωματική αποστολή της Βουλής των Ελλήνων, στις Βρυξέλλες, έστειλε χαιρετισμό με πολιτικές παραινέσεις ενωτικού χαρακτήρα.

Στην εκδήλωση που κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας του κόμματος κ. Α. Λυκουρέντζος ο κ. Νικολόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε: «Βαθιά πίστη μου είναι , ότι η μεγάλη μας παράταξη μπορεί πλέον να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον και να αρχίσει να διαλαλεί σε ολόκληρη τη κοινωνία τη νέα κυβερνητική στρατηγική ελπίδας που εκφράζει ο πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς» και συνέχισε: «Απέναντι σε μια
κυβέρνηση που σύντομα θα λυγίσει υπό το βάρος της ανικανότητάς της και της πιο άδικης και σκληρής πολιτικής, που έχει εφαρμοστεί ποτέ εις βάρος του ελληνικού λαού, η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ, ενωμένη και δυνατή, για να προσπεράσει τα λάθη του παρελθόντος και να διαμορφώσει ένα νέο και αισιόδοξο μέλλον για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα.»

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η παράγραφος που απευθύνετο σε εκείνους τους ομοϊδεάτες που κυριαρχούνται από διαφορετικές σκέψεις και κινούνται μακριά και πέρα από τις κεντρικές αποφάσεις - επιλογές της Ν.Δ στις υποψηφιότητες δημάρχων στην Δυτική Ελλάδα.

«Πρώτος σταθμός αυτής της νέας διαδρομής ελπίδας είναι αναμφισβήτητα οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, εκεί όπου όλοι μαζί, ενωμένα και συντεταγμένα, θα πρέπει να δώσουμε την μάχη για να στηρίξουμε το νέο, το καθαρό, το ουσιαστικό πρόσωπο της πολιτικής. Γι’ αυτό και σε αυτή τη μάχη δεν υπάρχουν πρόσωπα και εγωισμοί, Δεν υπάρχουν περιθώρια για μεμονωμένες στρατηγικές.»

Το μήνυμα του βουλευτή προς τα στελέχη καταλήγει με προσκλητήριο …μάχης:

«Σε αυτή την μάχη ο μείζων στόχος είναι η καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής που έθεσε τη χώρα υπό τα δεσμά του μνημονίου και την οδηγεί σε πλήρη αποσάθρωση κάθε έννοιας κράτους δικαίου και κράτους πρόνοιας. Που οδηγεί τους πολίτες με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη εξαθλίωση.

Αυτή την πολιτική, εμείς ούτε να τη δεχτούμε μπορούμε, ούτε να της επιτρέψουμε να συνεχιστεί. Συντονισμένα και συντεταγμένα, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου μας, Αντώνη Σαμαρά, θα γκρεμίσουμε την απογοήτευση και την αδικία, αναστηλώνοντας την ελπίδα. Την ελπίδα για την Πάτρα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και για ολόκληρη την χώρα!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις