Ποπ είδωλα της ίδιας περιόδου όπως ο Μπίλι Άιντολ και ο Σάιμον Λε Μπον εξέφρασαν την θλίψη τους
Ένας από τους πιο θρυλικούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ‘80 της λεγόμενης ρομαντικής ποπ σκηνής, ο Steve Strange, πέθανε σε ηλικία 55 ετών από καρδιακή ανεπάρκεια.
Ο Strange όπως αναφέρει ανάρτηση του newsit.gr, πέθανε στην Αίγυπτο σε νοσοκομείο του Σάρμ Ελ Σέιχ. Τα προβλήματα με την υγεία του άρχισαν από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ο Ουαλλός μουσικός έγινε γνωστός την δεκαετία του 1980 ως ο τραγουδιστής των Visage που έκανε την παγκόσμια επιτυχία «Fade To Grey», ένα ιδιαίτερο χορευτικό κομμάτι που ακούγεται το ίδιο ευχάριστα και σήμερα.
Ο εκλιπών εκτελούσε χρέη μάνατζερ στο Blitz Club στο Σόχο.
Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι του, πολλοί εκ των οποίων ήταν μουσικά είδωλα της δεκαετίας του ’80, όπως ο Billy Idol που έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: “Είμαι πολύ λυπημένος. Έμαθα ότι πέθανε ο φίλος μου ο Steve Strange”.
Ο τραγουδιστής των Duran Duran, Simon Le Bon δήλωσε: “Είμαι πολύ θλιμμένος. Ο φίλος μας ο Steve Strange πέθανε στην Αίγυπτο σήμερα".
Ο Στιβ Στρέιντζ μόλις στα 15 του χρόνια πήγε στο Λονδίνο για να δουλέψει κοντά στον μάνατζερ των Sex Pistols τον θρυλικό Malcolm McClaren. Λίγο καιρό αργότερα θα "έστηνε" το κλαμπ Blitz, όπου προσέλαβε τον τότε άγνωστο Boy George για να δουλέψει στην γκαρνταρόμπα, όπως αναφέρει το newsit.gr.
Το 1979, με τους Visage τραγούδησε την μεγαλύτερη επιτυχία τους και ύμνο της ποπ «Fade To Grey».
Δυστυχώς είχε σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από σκληρά ναρκωτικά όπως η ηρωίνη. «Ήταν το χειρότερο λάθος της ζωής μου», είχε δηλώσει στον Βρετανικό Independent το 2000.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









