Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ακόμα μία βράβευση για τον όμιλο της Bergmann Kord

Ακόμα μία βράβευση για τον όμιλο της Bergmann Kord

Συγκίνησε με την ομιλία της η κα Κορδερά

Βραβεύσεων συνέχεια για τον όμιλο της Bergmann Kord, αυτή τη φορά από το τμήμα "ΑΘΗΝΑΪΔΕΣ" των Daughters of Penelope, της οικογένειας ΑΧΕΠΑ.

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο "GRANDE BRETAGNE", οι ΑΘΗΝΑΪΔΕΣ γιόρτασαν μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τον έναν χρόνο από την ίδρυσή τους και βράβευσαν τον όμιλο της Bergmann Kord για τη συμβολή του στο φιλανθρωπικό έργο της οργάνωσης.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Ομίλου, η πρόεδρος,  κ. Βασιλική Κορδερά, η οποία στην ευχαριστήρια ομιλία της, αναφέρθηκε στο διευρυμένο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στο οποίο κινείται ο Όμιλος Bergmann Kord και την πρόθεση να σταθεί αρωγός σε τέτοιες ενέργειες.

Αποσπασματικά,  η κυρία Βασιλική Κορδερά ανέφερε τα εξής:

«... Η πραγματικότητα είναι πως είμαστε όλοι τόσο απορροφημένοι από την καθημερινότητά μας που πολλές φορές δε βλέπουμε ποια είναι τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ και ποια τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Επείγον είναι να κλείσουμε μια δουλειά ακόμα, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όμως είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και η ανάγκη τους δεν μπορεί να περιμένει.

Όλοι εμείς που έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε επιλογές στη ζωή μας, πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει να ΜΗΝ έχει κάποιος επιλογές.»

Και ολοκλήρωσε την ομιλία της, τονίζοντας:

«…και εγώ, αλλά και ο όμιλός μας, η Bergmann Kοrd, λόγω της φύσης της δουλειάς μας, ερχόμαστε καθημερινά  σε επαφή  με ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη τη βοήθειά μας. Και πολλές φορές όχι μόνο την επαγγελματική. Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  λοιπόν για εμάς, να δίνουμε επιλογές που σώζουν ζωές και "ζεσταίνουν" καρδιές».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους, μεταξύ άλλων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν. Δημοκρατίας κος Γεωργιάδης Άδωνις, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κος Ευθυμίου Ανδρέας, η κα Μαρινάκη Αθανασία, η Δημοσιογράφος και συγγραφέας κα Κική Σεγδίτσα, ο Ύπατος Κυβερνήτης Region 10 του AHEPA κ. Νίκος Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι φιλανθρωπικών και πολιτιστικών Σωματείων, καθώς και πλήθος σημαντικών προσκεκλημένων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Ενημερωθείτε για την Bergmann Kord εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά