Εξίσου καλά πηγαίνει και η περιπέτεια "Lucy" με την Σκάρλετ Γιόχανσον αλλά και οι καλογυρισμένοι και με χιούμορ "Φύλακες του Γαλαξία"
Η 5η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Step Up» με τίτλο «Step Up All In» τα πήγε εξαιρετικά στα Ελληνικά ταμεία.
Την πρώτη εβδομάδα του (από 4 έως και 10/9/2014) το μουσικοχορευτικό φιλμ που συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε με την χιπ χοπ χορευτική ιστορία του πρώτου φιλμ που είχε βγει πριν από 8 χρόνια το 2006, έκοψε κοντά στα 20.000 εισιτήρια πανελλαδικά.
Μάλιστα το "Step Up All In" μπορεί να μην κατάφερε να ξεπεράσει τους πολυδιαφημισμένους και εντυπωσιακούς «Guardians of the Galaxy» της Marvel που με την φόρα των σχεδόν 300 εκατομμυρίων δολαρίων εισπράξεων στις ΗΠΑ, ξεπέρασαν άνετα τα 26 - 27.000 στην Ελλάδα την 1η τους εβδομάδα ή την νέα ταινία του Γ. Άλεν "Μαγεία στο Σελνόφως" και την σπιντάτη «Lucy» με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Μόργκαν Φρίμαν ως πανεπιστημιακό της θεωρίας της εξέλιξης του νου, εν τούτοις όπως έγραψε το σάιτ cine.gr το «Step Up All In» κατάφερε τον μεγαλύτερο μέσο όρο – πληρότητας ανά αίθουσα!
Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 στο ταμείο των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε επικρατούσε ουρά και ιδιαίτερος ενθουσιασμός από μικρής, νεαρής κυρίως ηλικίας θεατές που πήγαιναν να δουν το «Step Up All In». Τρεις υπάλληλοι στα Ster Cinemas της Πάτρας εξυπηρετούσαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν τους θεατές ενώ λόγω της κίνησης πιθανόν κάποια στιγμή να άνοιξε και τέταρτο ταμείο.
Ειδικά το κοινό ηλικίας 11-18 ετών έδωσε δυναμικό παρών στο «Step Up All In» που φαίνεται πως θα συνεχίσει την εμπορική του φόρα στην Ελλάδα και τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα.
Γεμάτη στο μεταξύ ήταν και η αίθουσα των Ster στην Πάτρα όπου παίζεται η «Lucy» με μία γοητευτική Σκάρλετ Γιόχανσον να αποκτά υπερφυσικές ικανότητες όταν ένα καινούριο, πειραματικό ναρκωτικό σε μορφή μπλε σκόνης που της έβαλαν στο στομάχι Ιάπωνες λαθρέμποροι ναρκωτικών ουσιών, σπάει και διαχέεται στον οργανισμό της μετά από κλωτσιά που δέχτηκε, αποτέλεσμα να αρχίσει να ελέγχει και να χρησιμοποιεί όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του εγκεφάλου της. Ο μέσος άνθρωπος υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί μπολις το 10% ενώ η Lucy θα φτάσει ακόμα και στο 100%!
Την σκηνοθεσία της έξυπνης, διασκεδαστικής αλλά και συνάμα ψιλοανόητης ταινίας που ήδη στην Ελλάδα σε 2 εβδομάδες προβολής μετράει περισσότερα από 82.000 εισιτήρια, έχει σκηνοθετήσει ο Λικ Μπεσόν.
Να θυμίσουμε ότι το «Step Up All In» διαδραματίζεται στο λαμπερό Λας Βέγκας, αυτή τη φορά. Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ η ομάδα του Σον (Ράιαν Γκούζμαν) διαλύεται και επανέρχεται στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον. Αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Σον μένει στο Λος Άντζελες. Όταν όμως μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία μιας ζωής, συνεργάζεται με τους χορευτές φαινόμενο Μους (Άνταμ Σεβάνι) και Άντι (Μπριάνα Έβιγκαν) για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού.
Η επανένωση με τους αγαπημένους χορευτές του Step Up, μεταξύ των οποίων και οι Σαντιάγκο Τουίνς, Τζένι Κίντο και Μαντ Τσαντ, θα τους φέρει όλους μαζί, προκειμένου να κερδίσουν το διαγωνισμό στην έδρα τους.
Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










