Δείτε ΦΩΤΟ
Ο οδικός άξονας Ολυμπία Οδός που βρίσκεται σε φάση κατασκευής περιλάμβάνει το έτοιμο τμήμα Ελευσίνα-Κόρινθος και το υπό κατασκευή τμήμα Κόρινθος-Πάτρα.
Οι φωτογραφίες του ypdoomes.com είναι απο το πρώτο φωτορεπορτάζ που πραγματοποιήθηκε στην παραπάνω διαδρομή.


Όπως μπορούμε να δούμε σχεδόν σε όλο το τμήμα από Κόρινθο μέχρι Πάτρα τα εργοτάξια δουλεύουν παράλληλα με τον οδικό άξονα που λειτουργεί κανονικά, έστω και αν δυσκολεύει αρκετά τους οδηγούς.


Σε κάποια σημεία η στενότητα του δρόμου είναι εμφανής ενώ σε κάποια άλλα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση στην κίνηση των οδηγών.
Το επόμενο διάστημα πάντως η Ολυμπία Οδός έχει υποσχεθεί πως κομμάτι-κομμάτι θα αποδίδονται όλα τα νέα τμήματα ενώ υπάρχει η αισιοδοξία πως από το 2015 θα δίδονται μικρά τμήματα 2 ρευμάτων μέχρι την οριστική ολοκλήρωση σε περίπου 15 μήνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










