Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Για όσους βρεθούν στην Κυπαρρισία, τραγουδά ο Μανώλης Λιδάκης στις 18 Αυγούστου 2014

Για όσους βρεθούν στην Κυπαρρισία, τραγο...

Στις 21.30 στο Τρενοτεχνείο

Ο έντεχνος λαικός ερμηνευτής Μανώλης Λιδάκης, μία από τις πιο αξιόλογες και δυνατές φωνές της Ελληνικής μουσικής σκηνής, με μία μουσική διαδρομή που φτάνει τα 25 χρόνια, αναμένεται να δώσει μία συναυλία στην Κυπαρισσία, στον νομό Μεσσηνίας, τη Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014, στις 21.30.

Όπως γράφει το σάιτ culturenow.gr, με τα ολοκαίνουργια τραγούδια του νέου του δίσκου "Αύριο θα είναι αργά" όπου τη μουσική υπογράφουν η Βάσω Αλλαγιάννη, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Ορφέας Περίδης και με άξονα τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές της δισκογραφίας του, ο Μανώλης Λιδάκης δηλώνει ξανά παρών στη δισκογραφία και στον κόσμο που τον αγάπησε!

Με επιλογές τραγουδιών από ένα πλούσιο ρεπερτόριο και απ' όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του όπως "Ο Γλάρος", "Με τα φτερά του έρωτα", "Χαλκίδα", "Δεν είσαι πουθενά", μέχρι και τα πιο πρόσφατα που έχουμε αγαπήσει όπως "Για να σε συναντήσω", "Σ' έχω δε σ' έχω", "Αρετούσα", ο Μανώλης Λιδάκης έρχεται για να μας παρασύρει σ' ένα αέρινο μουσικό ταξίδι.

Τραγούδια με άρωμα από τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, όπως τα "Πάλι πάλι", "Σαν είχες άλλον στην καρδιά", "Άστρα μη με μαλώνετε" και "Κόκκινο ακρογιάλι"πασίγνωστα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου, από τη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Β΄ Ανάγνωση", αλλά και τα καινούργια από τον νέο του δίσκο σε μουσικές της Βάσως Αλλαγιάννη, του Σωκράτη Μάλαμα και του Ορφέα Περίδη πάνω σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη, της Βάσως Αλλαγιάννη, του Γιώργου Σιδερή, του Γιώργου Κλεφτογιώργου, του Γιάννη Μελισσίδη και του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη.

Ένα συναπάντημα μουσικής και ερμηνείας, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Επειδή κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο ρυθμό και στο συναίσθημα. Στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, σε όλα αυτά που περικλείει το μεγαλείο της μουσικής. Ένα πρόγραμμα όπου ο σπουδαίος ερμηνευτής καταθέτει φωνή και ψυχή.

Τον Μανώλη Λιδάκη θα συνοδεύουν επί σκηνής:

Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, τραγούδι

Γιώργος Σπηλιόπουλος, μπουζούκι

Νίκος Παπαναστασίου, πλήκτρα-ακορντεόν

Βασίλης Ραψανιώτης, βιολί

Σπύρος Δέλτα, κιθάρα

Γιάννης Άννινος, μπάσο

Γιώργος Τζανέτος, κρουστά

Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης

Φωτισμοί: Γιώργος Χαραλάμπους

Τοποθεσία: Τρενοτεχνείο, Κυπαρισσία

Τιμές εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, γενική είσοδος 12 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture
["\u03a0\u03ac\u03c4\u03c1\u03b1-\u0394\u03c5\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u0395\u03bb\u03bb\u03ac\u03b4\u03b1"]
282487
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Culture