Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Εκμετάλλευση παιδιών στην επαιτεία

Εκμετάλλευση παιδιών στην επαιτεία

Την Παρασκευή το απόγευμα, έγινα μάρτυρας ενός πολύ ανησυχητικού φαινομένου που τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Πάτρα. Μιλώ για την επαιτεία.

Στα φανάρια της διαστάυρωσης της Αμερικής με τη Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών, ένα παιδάκι τσιγγάνικης καταγωγής ζητιάνευε από στα παράθυρα αυτοκινήτων και μετά από κάθε φορά που άλλαζε σε πράσινο το φανάρι, έφευγε, το έχανα από τα μάτια μου, ενώ μετά από 2 λεπτά επανεμφανιζόταν για να συνεχίσει να ζητιανεύει σε σταματημένα αυτοκίνητα.

Μου κίνησε την περιέργεια και την επόμενη φορά προσπάθησα να το ακολουθήσω: Μετά από κάθε φορά που μάζευε χρήματα, πήγαινε σε έναν κύριο που στεκόταν μερικά μέτρα πιο μακρυά, στο πάρκινγκ του Βασιλόπουλου, και του έδινε τα χρήματα. Αυτός ήταν λευκός, άρα δεν είναι συγγενής του, πρέπει να είναι ο "εκμεταλλευτής" του! Το μάλωνε μάλιστα επειδή κάποια αυτοκίνητα του ξέφευγαν!

Μιλάω για ένα παιδάκι που δεν είναι πάνω από 6 χρονών και περπατούσε ξυπόλυτο και χωρίς μπλούζα μέσα στον καύσωνα! Ο κύριος ήταν στη σκιά και απλά περίμενε τα έσοδα! Είναι λευκός όπως σας έγραψα, γύρω στο 1,70 και πολύ λεπτός, όχι πάνω από 60-70 κιλά.

Ελπίζω να το δημοσιεύσετε ώστε να το διαβάσει και κάποιος από την αστυνομία και να επέμβει, καθώς σε άλλη περίπτωση που ενημέρωσα αστυνομικό σε περίπολο μου είπε "ό,τι και να κάνουμε, πάλι θα ξαναέρθουν"!

ΒΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις