Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Α.Τ. Σούδας προκειμένου να υποβάλλει μήνυση
Βιαιοπραγίες σε βάρος του καταγγέλλει υποψήφιος σύμβουλος του Μανώλη Σκουλάκη στα Άπτερα κ. Γιάννης Σαριδάκης. Ο κ. Σαριδάκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Χανίων όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Α.Τ. Σούδας προκειμένου να υποβάλλει μήνυση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο του εκλογικού τμήματος των Απτέρων βρέθηκαν αλλοδαποί για να ψηφίσουν. Ωστόσο είχαν διαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους. Μετά από παρέμβαση του κ. Σαριδάκη ο δικαστικός αντιπρόσωποες δεν τους επέτρεψε να ψηφίσουν και αποχώρησαν.
Έξω από το εκλογικό τμήμα υποψήφιος από άλλη παράταξη επιτέθηκε και γρονθόκοπησε τον κ. Σαριδάκη και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









